Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smuteczka:((

Dlaczego tak się dzieje ? :(

Polecane posty

Ze jak ktos sie nam spodoba to on nie zabardzo chce czegos wiecej ? co robic w takich sytuacjach?powiedzial ,ze bedziemy sie spotykac i zobaczymy co bedzie ..dla mnie totroche chyba na odczepnego sie tak mowi ;( czy mam racje?

Zalezy MI na nim ,nie wiem co dalej robic,,,??

Licze na wasze rady :(

Gość pysiulek911
na odczepnego to by Ci pow cos w stylu 'nie chce sie narazie wiazac/spotykac'

Właśnie, na odczepnego nie chciał by się spotykać...a tak to cóż. Zależy od Ciebie czy chcesz brnąć w coś tak niepewnego (bo raczej się szybciej zaangażujesz)

Gość pysiulek911
a tak to wydaje mi sie ze jest troche obojetny... ani na tak, ani na nie. chyba nie chce Ci robic zbyt wielkich nadzieji.

Gość pysiulek911
autorko, ile masz lat?

wlasnie,wsumie napisal mi smsa po spotkaniu.aleon poprostu sam nie wie czego chce,a ja boje sie ze sie zaangazuje i bede cierpiec,, nie wiem co robic kurcze?on chce sie spotkac w tyg,a ja nie wiem co robic? :(

26 mam ....

Gość pysiulek911
Moze wie, ze jak tak Ci pow, to Ty bd sie starala o niego jeszcze bardziej?

nie wiem,,znamy sie troche juz ale jakos wczesniej kazdy byl w zwiazku i nie myslelismy o tym a teraz ja nie mam nikogo i on. i sama nie wiem.. Najgorsze,ze mam sie z nim np. spotykac a ja sie zaangazuje i a on powie ze nic z tego jednak?!

Gość pysiulek911
Skoro sam nie wie czego chce, to mu pokaz ze ma chciec Cb;)

jak mam mu to pokazac, wczoraj wieczorem rozmawialismy ttoche na ten temat i widzial ze mialam zawiedziona mine,,mowil ze chce sie zemna spotykac i ze czas pokaze co z tego bedzie,ze nigdy by nie pomyslał ze cos mogloby mnie z nim lazyc.

Gość pysiulek911
A to jest facet z tego typu, zeby krecic, flirtowac ale do zwiazku juz nie? Czy moze sam jest nie pewny, boi sie angazowac bo cierpi po poprzednim zwiazku? Ale troche chyba mu zalezy skoro sam proponuje spotkania.

Gość pysiulek911
Albo zostawisz to, i poczekasz az on bd pewny ze chce z Tb cos zaczac albo sprobojesz od razu

nie to nie jest facet ktory sciemnia i zostawia,byl dlugo w zwiazku jak ja..i moze to go troche odtrąca?! ale zawsze mi sie podobal,ja tez sie rozstalam z facetem,dlugo cierpialam i pewnie dalej w duszy go kocham ale chcialam sprobowac z nim,tylko ze wlasnie nie wiem co dalej.CZY SPOTYKAC aie i zobaczyc jak bedzie,moze sie przekona do mnie?czy poprostu to zakonczyc?

Gość pysiulek911
Swoja droga, zachowal sie fair, mowiac od poczatku ze nie jest pewny:) a to duzy plus. Widac ze jest troche zagubiony, ale chce sprobowac, bo sam proponuje spotkania. Czyli cos jest na rzeczy:)

Tylko ostatnio na urodzinach kolezanki naszej troche nas ponioslo i calowalismy sie,wiesz % zrobily swoje..troche dziwnie sie po tym czulismy ale spotkalismy sie po tym juz 2 razy i w sumie nic nie bylo wiecej miedzy nami,ale moze to nie do konca jest stracone? moze spotykac sie z nim i zobaczyc co z tego bedzie? przeciez nie trzeba zaczynac odrazu od zwiazku?

Gość pysiulek911
Jak Ci sie podoba- to ryzykuj. Swiadomie Cb nie zrani. Co najwyzej Wam nie wyjdzie, a to sie zdaza. Po co masz puzniej zalowac, ze nie dalas wam szansy? Daj mu czas, i nie zniechecaj sie, nie narzucaj za szybko:)

Czyli mam sie zachowywac jak jego kolezanka? nie robic nic w tym kierunku zebysmy byli parą? spotykac sie z nim ale tez imprezowac i nie napalac sie na cos wiecej?

Gość pysiulek911
A to, ze nic puzniej nie bylo miedzy wami, wiesz moze zrozumial, ze tamten buziak byl troche za szybko, i teraz nie chce sie tak spieszyc

myslisz,ze powinnam sie z nim spotykac?powiedzial mi ze chce sie zemna spotykac,napisal mi smsa na dobranoc. on poprostu zna mnie tyle lat ze mogby powiedziec o mnie ze jestem dla niego jak siostra,wiec pewnie to tez go tak troche oddala.

Gość pysiulek911
Niech wie, ze sie nie narzucasz, nie naciskasz, ale jednoczesnie ze Ci zalezy, dajesz mu czas, i jestes gotowa byc z nim, chcesz tego. To, w jaki sposob mu to pokazesz zalezy od Cb

Chyba tylko czas pokaze co bedzie, ja sama nie wiem zabardzo jak mu to wszystko okazac? może poczekać jak dalej się to potoczy?

Gość pysiulek911
Na moje oko, wszystko idzie w dobrym kierunku:) tylko nie olewaj sprawy, bo szkoda by bylo

MI tez szkoda byłoby zaprzepascic takiego fajnego faceta :) myslisz ze jak bedziemy sie spotykac to jest jeszcze szansa? moze on potrzebuje czasu?moze nie chce tak odrazu ?

Gość pysiulek911
Ja jestem dobrej mysli. No i daj znac za jakis czas co wyszlo, bo jestem ciekawa. Powodzenia:D

pewnie,ze bede pisac.. dzis pisalismy smsy ale wiesz co dziwi mnie to,ze on nie zapyta sie mnie np. co tam w pracy?ewentulanie jak mija dzien?napisze cos ale nie zadaje pytan.nie wiem czemu?nie interesuje go? ja sie go zapytam jak mija dzien a on mnie nie,

moze ktos mi doradzi jeszcze?

pisalismy ze soba wczesniej ale juz sie nie odzywa do mnie.. a nie wydaje sie wam ,ze jakby byl mna zainteresowany to pisalby i chcial sie spotykac? NIEWIEM O CO TU CHODZI ;(