Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arkady89

Dziwna dziewczyna...

Polecane posty

Gość Arkady89

Mam taką koleżankę. Znamy się słabo, na zasadzie cześć - cześć, kiedyś jeszcze jakaś pogawędka, jak to na studiach. Na pierwszy rzut oka pomyślałbyś, że normalna młoda dziewczyna - ładna, wysoka, elegancka, studiuje, bardzo uprzejma i dobrze wychowana. Ale nie. Ona jest jakaś inna od reszty. Niby miła, ale jednocześnie taka poważna, skryta, chłodna. Lubi przesiadywać w samotności i zdaje się nie zwracać uwagi na innych ludzi. Prawie nie ma znajomych, strasznie rzadko się odzywa (okazją ku temu są głównie zajęcia) i często wygląda na onieśmieloną i zakłopotaną. Jeśli sam do niej nie zagadasz, ona na bank tego nie zrobi. Ciągle ważniejsze są dla niej książki i muzyka. Interesuję się tą panią od jakiegoś czasu, a ona tylko spogląda (często sama od siebie) i nic...

Gość Arkady89
Co sądzicie o kimś takim?

Gość Arkady89
Ej, niech ktoś coś napisze... Czy znacie takie kobiety i jakie macie o nich zdanie?

Gość Gadały między sobą cienie
Nieśmiała, nie ufa ludziom? Coś w tym stylu.

Gość Ja na studiach...
... zachowuje sie tak samo- poprostu nie czuje potrzeby kontaktu z tymi ludźmi wiec sama nie nawiązuje rozmów

Gość Arkady89
Domyślam się, że nieśmiała - ciągle się rumieni, spuszcza wzrok, ale żeby aż tak? Dziewczyna ma 23 lata, jest atrakcyjna, ale jej wstydliwość i nieporadność towarzyska kojarzą mi się z dzieckiem. Widać, że nigdy nie miala faceta i żadnych doświadczen damsko-męskich.

Gość Ja na studiach...
Mozesz podać województwo?

Gość Arkady89
No dobra, rozumiem, ale po co się tak izolować?

Gość Arkady89
Małopolskie.

Nieufna i nieśmiała, ma swój świat, pewnie wrażliwa. Wg mnie taki ukryty skarb, jeśli komuś nie zależy na towarzyskiej i wygadanej dziewczynie :) Ale za mało info, to tylko przypuszczenia.

Gość ugwdl
Ja taka jestem, a mam już 32 lata, męża i dziecko, to się nie zmienia z wiekiem, ale uwierz mi, jest ciekawsze:-)

Gość a co my mozemy wiedziec...
co mamy o niej sadzic? taki jej urok, jesli cie interesuje sam zagadaj...

Gość czasami taka...
Też taka czasami jestem. Teraz już rzadziej, bo jestem 5 lat starsza, ale kiedyś walczyłam z nieśmiałością. Czasami sama nie wiem, dlaczego nie zagaduję ludzi, czasem po prostu nie wiem jak, od czego zacząć.... Jednocześnie zawsze byłam bardzo towarzyska, tylko wśród ludzi, których trochę poznam. Jeżeli Ci się podoba, to sam się do niej odezwij, zacznij rozmowę, z czasem zobaczysz, ile macie wspólnych tematów. Takie dziewczyny czasem się rozkręcają:)

Gość Ja na studiach...
Czy dziewczyna ma na imię Magda?

Gość larysssa
Też taka jestem. Ale u mnie to nie jest nieśmiałość, tylko jestem introwertyczką. Źle się czuję w towarzystwie, nie lubię nawiązywać znajomości, nie wiem o czym rozmawiać z ludźmi, wydaje mi się że kontakt z innymi zabiera mi energię. Uwielbiam być sama, wtedy "ładuję akumulatory", na studiach uciekałam jak najszybciej do domu, bo nie lubiłam ludzi.

Gość Arkady89
Generalnie to jeszcze nigdy nie spotkałem takiej osoby jak ona. Rozumiem gdyby była typową szarą myszą. Ale nie. Jest bardzo ładna, zadbana, ciekawie się ubiera. Takie dziewczyny podobają się facetom. Tymczasem z nią jest inaczej. Co z tego, że wpadnie komuś w oko, skoro nie ma faceta, który by ją zdobył? Ja ciągle staram się jakoś zwrócić jej uwagę i ona chyba to widzi, ale chyba się krępuje czy co.

Gość larysssa
Jeśli chcesz ją bliżej poznać, to radziłabym nie naciskać na dłuższą pogawędkę, tylko jakoś szybko i bezboleśnie dać jej swój nr gg, Lub zdobyć jej. Na pewno gdy jest sama w domu, przed swoim komputerem - otworzy się bardziej.

Gość marta232389
Widać, że nigdy nie miala faceta i żadnych doświadczen damsko-męskich. A żebyś się nie zdziwił:p

Gość Arkady89
Próbowałem, ale ona tylko się uśmiechała i strasznie mało mówiła. Musialem gadać za nią, co bylo trudne, bo też jestem odrobinę nieśmiały i nie za bardzo wiedzialem, jak zacząć. Zresztą, ona chyba bardzo lubi być sama i głupio byłoby mi ją nachodzić. ps. nie, ona ma na imię Iga.

Gość gdfeu
a może ona z kimś jest i dlatego nie zwraca uwagi na innych?

Gość że jest uprzejmy, kulturalny
chyba jest po prostu niesmiała co w tym dziwnego, tak bywa

Gość Arkady89
Też mi się wydaje wartościowa i interesująca. Dużo czyta, mądrze mówi, jest taktowna i kulturalna. Znajomych na roku ma nielicznych, nie angażuje się zbyt w życie towarzyskie grupy, na uczelnię przychodzi tylko na zajęcia. Może ma jakichś przyjaciół poza studiami, choć samotność też chyba lubi i nie widzę ją jako duszy towarzystwa.

Gość Arkady89
Ma status wolna na fejsbuku.

Gość efauuhc
No to pewnie ma chłopaka poza studiami skoro atrakcyjna jest.

Gość Arkady89
Może i atrakcyjna, ale niedostępna strasznie. Owszem, jak już podejdziesz, pogada z tobą, będzie miła, ale jak przyjdzie co do czego, to znowu będzie trzymać dystans i nie pozwoli się bliżej poznać. Zakompleksiona czy co?

Gość kawkazchoco
a może nie jestes w jej typie?

Gość Arkady89
Właśnie ciężko mi rozszyfrować o co jej chodzi. Zauważyłem bowiem, że często mi się przygląda i natychmiast spuszcza wzrok, kiedy ją przyłapię. Potem oczywiście mnie unika itp. i udaje, że kompletnie jej nie obchodzę. Czuję, że tak nie jest.

Gość ggghyjjjjjuyyy
napisz do niej na fejsbuku:P skoro ma:) na żywo nic nie wskórasz chłopie🖐️

Gość Arkady89
Chyba tak zrobię. Ciężko z taką panną, serio.

Gość a ja ci chłopie
pisz dziś, teraz, na co czekać:-)