Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosaleminki

saleminka

Polecane posty

A WIERZYC NIE MUSISZ,CZY MAM DZIECK OCZY NIE TO CHYBA WSTYD,ZE GDYBYM GO NIE MIALA WIEM WIECEJ OD CIEBIE KTORA JE MA-WSPOLCZUJE TWOJEMU DZIECKU ZE MA MAME NIEDOJDE

Gość dosaleminki
biedna już nawet z casp lockiem musi pisać, bo argumenty za słabe

bo kretynko jak kopiuje kogos tekst to psize by sie nei zlewalo-mysl mysl,prosze mysl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość A ja wypowiem się
saleminkaa8---no no no, do pięt mi nie dorastasz....piecz dalej tego zakalca...dziecię i twój facet się ucieszą.

DOSALEMINKA chyba cie zal dupsko sciska-jedna rada popusc :D pedagogike skonczylam :D zazdroscisz to cóż tak bywa,a ty co zawodówka no cóz,uczyc sie nie chciało-tak bywa

Gość dosaleminki
11:00 [zgłoś do usunięcia] saleminkaa8 A WIERZYC NIE MUSISZ,CZY MAM DZIECK OCZY NIE TO CHYBA WSTYD,ZE GDYBYM GO NIE MIALA WIEM WIECEJ OD CIEBIE KTORA JE MA-WSPOLCZUJE TWOJEMU DZIECKU ZE MA MAME NIEDOJDE tutaj tez kopiowałaś???? twoja pedagogika to takie gówienko (przepraszam inne mamy po tym kierunku) jak i resocjalizacja he he teraz widze, ze to raczej ty mi do pięt nie dorastasz

dosaleminka A ja wypowiem się MACIE PROBLEM ? pogadajcie ze sobą,bo to ten sam poziom,troche ciut ponizej krawężnika co do piet,to ty pod tym kraweznikem szukasz moich zapewne

Gość dosaleminki
i czegóż ci mamy zazdroscić? że robolem w chałupie jesteś i ciasta wypiekasz jak baba na wsi?

Gość .P A U L I N A .
saleminkaa8 a ja nie napisalam czy jestes facetem czy kobieta, malolata czy staruszką, nie ma to znaczenia!!! jestes poprostu niekulturalna a wiek i plec nie ma tu znaczenia. Chamstwo to chamstwo

Gość dosaleminki
i muszą być z was niezłe tłuściochy skoro ciągle wypiekasz buhahhaha

hmm no nie wiem czy gówienko,prace mam tępaku więc mozesz mnie cmoknąć wiesz gdzie i po jakiej czynności ? OJ WY zazdroscicie mi czegos ? haha

nie bo ja mam 56 kg,moje dziecko normalnie a facet jakto facet około 100 :D a czy ja gdzies bajkopisarko pisalam ze ciagle piekę ? haha masz wyobraźnei a dziecko tynk zjada bo ty siedzisz przed komputerem ,oj biedne dziecko biedne !!!!!!!!!!!!

Gość A ja wypowiem się
saleminka...śmieszną kobietą jesteś....ech, matka Polka od siedmiu boleść....Szczęście już dawno nie mieszkam w tym kraju, a jak mogę uwolnić się od sprzątania-zatrudniając do tego dziewczynę...to ,to robię...nie wykluczone że bym się zajadała twoim zakalcem -ale po co skoro sama doskonale piekę??? A czasu z rodziną bym nie odpuściła dla forum.Jesteś w rzeczywistości strasznie samotna prawda??

Gość A powiedz mi
Dziewczyna się gubi w zeznaniach hehe.Sama już nie wie co pisze.Jesteś pustą,nie dowartościowaną,skrzywdzoną przez los istotą szukającą ukojenia tutaj.Starasz się jak możesz pokazać że to ty jesteś ta mądra.Ale jak pisałaś to tylko internet i można wszystko.Nikt cię nie widzi i masz więcej pewności siebie.Tak jest ci lepiej że kogoś możesz ty poniżyć bo w życiu rzeczywistym wszyscy poniżają ciebie,tak?I na tym bym zamknęła ten wątek bo to do niczego nie prowadzi pisanie z tą osobą.

Gość dosaleminki
ale powiedz czego mamy ci zazdroscić? siedzisz w chałupie, wypiekasz coś, a kiedy pracujesz? na zmiany? no rzeczywiscie mamy ci czego zazdroscić jak widzę masz dużo kompleksów bo strasznie się bronisz, piszesz jaki kierunek studiów skończyłaś, nikt cię o to nie prosił, co robisz w domu napisz jeszcze gdzie pracujesz to się pośmiejemy dziecino

oj "mamy" kłócicie sie jakbyście były nastolatkami,nie popuszczą,więc będę MĄDRZEJSZA i an poziomie i teraz pokazuję jak to się orbi: ŻEGANM chowajcie dalej swoje dieci jak psy-miska pod pysk i zero edukacji aniw aszej ani dzieci i wyrosna takie debile jak WY powodzenia i jeszcze raz zeganm

Gość dosaleminki
i jeszcze te kg, po co piszesz ile ważysz a skoro już napisałaś, to niby mało?

Gość dosaleminki
no raczej ty nie odpuszczasz jak widać i jak widze niezłym pustakiem jesteś, wię postaraj sie już tutaj nikogo wiecej nie obrażać idż już sie umyć wreszcie, bo ci stary jeszcze rzuci

Gość A powiedz mi
O proszę...!!!Dziewczynie skończyły się pomysły.Powiem ci tak-jakbyś była taka mądra za jaką się uważasz to w ogóle byś tej dyskusji nie zaczynała a tak widać jakaś ty inteligentna:O.Śmiech i jeszcze raz śmiech.

Gość A ja wypowiem się
saleminkaa8----fajna z Ciebie kobieta-dno totalne....ale miło poczytać wypowiedzi takich osób jak ty, na początek dnia. ech buzia sama się śmieje od ucha do ucha po takim poranku...

Gość dosaleminki
taa mądra po wypowiedziach widać, ze niestety zbyt mądra to nie jest

Gość dosaleminki
umyłaś się już saleminka? znowu trujesz o naturalnych witaminach pozjadałaś wszystkie rozumy czy co?

Gość Saleminka to Jagoda 369
buhahha i tyle w temacie :D samo dno, topienie kotów, dziecku oszczędza na pampkach by sobie kupić perfume diora, a potem by o tym pisać na kafe DNO!!!!!!!!! bleeee

Gość leonalewis
pedagogike skonczylas saleminka??? ZART ROKU:D:D:D:D:D:D:D hahahhahaha, bijesz na glowe w fantazji wszytskie dookola:D

Gość zgadzam sie z autorka
Saleminka, ale ty jestes smieszna wiesz? Tobie mozna wszystko, a innym nic, tak? I dla twojej informacji, sama jestes matka, ktora niestety, ale nie zawsze ma racje i wedlug mnie i mojego doswiadczenia popelniasz duzo blegow (mam 2 dzieci, wiec wieksze doswiadczenie od ciebie), ale to nie znaczy, ze bede cie pouczac, krytykowac, wytykac palcem i wyzywac, a u ciebie takie beznadziejne zachowanie jest na porzadku dziennym. Twoje dziecko, twoja sprawa. NIc mi do tego, tak samo jak tobie do innych i ich pytan.