Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

otyła studentka20

Otyła studentka lat 20 zaczynam walkę

Polecane posty

Mam 20 lat, studiuje. Moja waga pokazuje 71,5 przy wzroście 162. Do niedawna ważyłam 75 kg na diecie białkowej udało mi sie schudnąć 7kg, połowa wróciła. Dziś zaczynam znowu walkę, nie wiem który to już raz, zresztą to nie istotne. Zamówiłam rowerek treningowy, pojutrze powinien dotrzeć. Postanowiłam oczyścić organizm i zacząć od głodówki, nigdy tego nei robiłam i nie wiem czy wytrzymam te docelowe 3 dni. Jeśli jest tu ktoś kto tak jak ja chce jeszcze powalczyć o swoją "młodość" zapraszam. Ja będe tu pisać jak tylko czesto bede mogła, nawet sama do siebie, podobno to pomaga.

Gość Nie-rozumiem
Dzasz rade! Pamietaj tylko,ze rowerek jest najlepszy rano (przed sniadaniem). Potem sprobuj stosowac zasade 5 malych posilkow w ciagu dnia!

spoko nie przejmuj się takich tu pełno, rób to co uważasz, ja od paru dni jestem na sokach warzywnych i owocowych, które przeciskam, więc na diecie płynnej, poza tym nie masz otyłości jeszcze !!!! ale dużą nadwagę, nie mniej jednak warto wcześniej, niż tak późno się opamiętać jak ja :( życzę powodzenia w sumie pamiętam okres gdy ważyłam 70 kg, przy wzroście 168 i wcale źle nie wyglądałam, kwestia odpowiedniego ubioru , ja osobiście bardzo dobrze się czułam z wagą około 70 kg

Otyła Karolino, miło mi, że tu zaglądnęłaś. Ja właśnie czytam Twój wątek. Podkradłam Twój pomysł niejedzenia od 17;) dzięki za słowa wsparcia;) ja wyglądam naprawdę źle, jestem niska mam krótkie nogi, które przypominają serdelki, ehh nie ma co narzekać tzreba się brać do pracy! Jest 12 jeszcze nie chce mi się jeść, mam nadzieje, że do wieczora czas szybko minie. Pracuje przy komputerze także bede tu zagladac co chwilkę.

powodzenia ja sie tez odchudzam, od 2.01.2012 schudlam juz 5 kg. schudlam na Dukanie nadal jestem na diecie ,naprawde nie ma uczucia glodu,ale nie powiem nie jest latwo ale mam cel chce schudnac na komunie synka ,bo wiem ze juz bardzo duzo waze(95kg.) ....glod czulam do 3 dnia potem to juz bylo latwiej, teraz juz nie ma glodu motywuja mnie stracone kilogramy, ok nie jest to duzo, ale juz zawsze cos, che schudnac do 75kg. ( mam 170cm.) moja kolezanka schudla na diecie 17 dniowej 30 kilo, ok nie schudla na niej przez 17 dni,ale po 3 miesiacach stosowania, kazda dieta jest dobra jak trzymasz max!1200 kal.

dieta dukana jest bardzo dobra jesli chodzi o rezultaty , ale moja mama jest lekarzem i zabroniła mi jej stosowania. Ja zamierzam jeść około 1000 kcal i dużo ćwiczyć chciałabym w kwietniu wygladać te 15 kg mniej...

Studentko trzymam za Ciebie kciuki! Najlepiej zacznij biegać (o ile nie masz problemów ze stawami) i regularnie się ruszać. To jest najważniejsze dla zdrowej sylwetki, a nie to na jakiej diecie będziesz. Ruch + konsekwencja i do tego dołóż dietę, to będziesz wyglądała tak jak chcesz! Trzymam kciuki! _ _ http://www.tanie-podrozowanie.net/

Gość juza
jak i ile ćwiczycie dziennie ??

dziś zrobiłam 50 brzuszków i dopóki nie dojdzie mi rowerek chodze na siłownie wczoraj 50 min ćwiczeń właśnie, dziś to samo mam nadzieje, ze jutro bede miec własny sprzecik w domu;)

Gość Majka258
Majka258 Bardzo polecam odchudzające zioła Tybetańskie- ja schudłam i wszystkim polecam na prawdę działanie rewelacyjne!!!

otyła studentka20 głodówkę odradzam:) w momencie kiedy sie głodzisz i nie jesz organizm musi normalnie funkcjonowac wiec wtedy nic nie spalasz bo organizm zaczyna wszystko magazynować:) zastanów sie nim zaczniesz głodowac 3 dni czy to ma sens :)