Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cos dziwnego

Dziwne sny a ciąża

Polecane posty

Gość Cos dziwnego

Trzy dni temu mialam straszny sen,snilo mi sie ze urodziłam martwe dziecko i każdy miał do mnie pretensje ze to moja wina ze nic nie zrobiłam obudziłam sie z płaczem mąż mówił żebym sie nie przejmowala ze to tylko sen ze bedzie dobrze wszystko,a ja sie coraz częściej nad tym zastanawiam. Przedwczoraj snilo mi sie ze jakiś facet chciał mnie zgwalcic,gonił mnie a ja uciekałam. Wczoraj snilo mi sie dużo krwi. Bylam całą w krwi nie pamiętam czy to była moja krew czy kogos innego. Wcześniej kilka razy snilo mi sie ze jak bylam w ciąży to mialam wypadek samochodowy i stracilam dziecko,nie raz sama tez gminę w tym wypadku razem z moim nie narodzonym dzieckiem. Nigdzie juz sama nie jeżdżę samochodem tylko z kimś zawsze bo sie boję ze cos sie stanie. Jestem w 28 tygodniu ciąży dobrze sie ogólnie czuje,czasem plecy mnie bolą i tyle reszta jest w porządku. Tylko nie wiem co sie dzieje w mojej głowie.

Gość myssssszzzza
Ja też miałam głupkowate sny w drugim trymestrze, a w trzecim miałam problemy ze snem, więc juz takich horrorów nie było. Czytałam gdzieś, że takie sny w ciąży to normalka. nie myśl o tym za dużo.

ja tez hehe nawet jakiś facet bez głowy w moim łóżku mi się przysnił,krokodyl w pralce,czy dziecko w wózku przykryte wielką kołdrą z pierza hehe

Gość masquarade
A co jadłaś wieczorem? Mi pomagał ostani lekki posiłek o 18 a spać szłam po 23.

Gość Cos dziwnego
Ja ogólnie jem lekkie posiłki często sie zdarza ze Ostatni posiłek jem o 16-17 i tez chodzę późno spać. Wcale sie w nocy nie budzę Śpię spokojnie do rana tylko to co sie sni mnie przeraża.