Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thtraha

kto chodzi regularnie na basen?

Polecane posty

Gość thtraha

mam pare pytan :D

Gość thtraha
po ile ejst srednio godzina basenu (w tyg, w eekendy) czy czesto spotykaci eosoby z prawie zerowa wydolnoscia?:D chce zaczac chodzic ale nie mam w ogole kondycji, przeplyne kilak metrow i nie mam sily :o plywanie tez mi srednio raczej idzie,musialabyms ie wprawidz i sobie rpzypomniec, nie plywalam kilak lat co najmniej i boje sie ze beda sie ze mnei nabijac :D jak z chorobami tzn. z grzybicami? co mozna ciekawego robic jeszcze poza plywaniem w te i z pworotem?:D tzn jakies cwiczenia itd jakie ogolnie sa zwyczaje na torach i w szatni,pod prysznicem?

Gość thtraha
14 zl za godzine w tygodniu (ulgowy) to chyba drogo nie?

Gość Don Oskaro
w szatni i pod prysznicem faceci i kobiety są razem na golasa, ale chyba nie wstydzisz sie pokazać pipki facetom?

Gość The A tea
pod prysznicem wszystkie kobiety są gołe

Gość ewrtghjkl.89t
pod prysznicem inne kobiety zobaczą Twoją piczke

Gość thtraha2
pytam powaznie, osoatni raz na basenie bylam ze 12 lat temu i kto mi ukradl nicka? 😠

>>>co mozna ciekawego robic jeszcze poza plywaniem w te i z pworotem? tzn jakies cwiczenia itd :D :D

Gość thtraha2
musztarda, co cie tak rozbawilo?:D pytam bo jak juz pisalam nie bylam dlugo :D

Gość biedronka ach biedronka....
Chodzę regularnie na basen, dwa razy w tygodniu. W sumie to nie na sam basen tylko na aqua aerobik (aqua fitness). Super sprawa, nie nudzisz się a ćwiczysz. Zajęcia dostosowane są do poziomu kondycji. Wychodzi drożej niż zwykle pływanie, ale warto. Ja mam karnet, bo tak się bardziej opłaca i mobilizuje do wyjścia na zajęcia. Popatrz w swoim mieście na tą formę zajęć na pływalniach.

No rozbawiłaś mnie. :) Na basen chodzi się właśnie po to, żeby pływać w tę i nazad. :D A jeśli chodzi o aqua aerobic.. to... przynajmniej u mnie, chodzą laski mocno starszawe. Emerytki takie. Z całym szacunkiem, ale mnie by szkoda czasu było. :)

Gość thtraha2
jakie prowo,serio pytam :P biedronka- a ile Ty placisz za wejscie/karnet na aquaaerobic? no to troche nudno tak ciagle plywac, monotonne no i widujecie takich poczatkowych co to nawet pol dlugosci nei rpzeplyna bez odpoczynku?:D no piszcie mi jeszcze o zwyczajach, czy na torze plywa jedna osoba czy wiecej,z tego co ja pamietam jak bylam jeszcze mala to pod prysznicem nikt sie nie myl na golasa ani przed ani po

No może u Ciebie tak jest, a ja mam dwa kluby wypróbowane i tam gdzie chodzę teraz jest więcej młodych niż tych starszych. Nudzi mnie zwykle pływanie a tak jest ciekawiej. O takie inne rzeczy pytała autorka.

Gość thtraha2
wlasnie, na aerobik tez bym moze poszla, tak na pcozatek ale troche lipnie bede wygladac jesli beda chodzic same "emerytki" :D

>>>no i widujecie takich poczatkowych co to nawet pol dlugosci nei rpzeplyna bez odpoczynku? Widujemy, spokojnie. :) Ale przychodzą też takie dwie laski, że zabiłabym normalnie. :) Takie w stylu Otylki, tylko szatynki. Bliźniaczki chyba. Masakra. Wielkie, dobrze zbudowane, wchodzą na basen, rozgrzeweczka i myk do wody....

Co do cen to akurat płacę tylko ile w tym linku http://lepremier.pl/sportandrelax/oaquafit.html mam karnet na 12 wejść. Ale to taki średni klub, w tych większych jak np. w aqua parku jest jeszcze drożej. Szukając w necie można znaleźć te zajęcia w małych pływalniach, bo są coraz popularniejsze. I tam jest taniej.

Hehe emerytki i co z tego? U mnie chodzą takie dwie i super się bawią. Ja na początku chodziłam sama a teraz namówiłam koleżankę. W basenie jest od 10-12 babeczek. Jak nie jesteś przekonana to zawsze można kupić jedno wejście i spróbować.

Gość thtraha2
ech kurde, tak sie juz napalilam na basen a przypomnialam sobie ze moja cera jest w zlym stanie i nie wiem czy to bedzie dobre chodzic na basen :/ widujecie osoby z tradzikiem i naprawde tragiczna cera (przebarwnienia, blizny -duze i widoczne)itp?

Gość thtraha2
a na waszych basenach jest chlorowana woda?

Gość kammka23
Teraz dostaliśmy w pracy Multikarnet OK na basen, siłownie i fitness, wiec trzeba bedzie pochodzić. A ciesze sie bo już dawno tak myślałam zeby jeszcze przed urlopem popracowac troszkę nad figura ;)

Gość xxxxxxxxxxxxaaxxaxaxa
ja nie chodze bo nie umiem plywac :p

Gość xxxxxxxxxxxxaaxxaxaxa
nie umiem plywac😭 :D

Gość kammmelka89
W sumie sama tez bym pochodziła na basen... A myślicie że rzeczywiście karnet się bardziej opłaca ? Będę musiała o czymś takim pomyśleć. Tylko że ja po basenie poszłabym tez od razu na masaż;)

Gość klara_jach8
Zawsze karnety sie bardziej opłacaja. Tu wykupujesz sobie na miesiąc, kwartał i rok i wybierasz ile tygodniowo chcesz miec zajęc. Na pewno indywidualne zajęcia sa droższe niz takie w pakiecie.