Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ann112

Czy taka sukienka jest odpowiednia na studniówke?

Polecane posty

Gość Ann112

http://allegro.pl/nowosc-stylowa-sukienka-audrey-s-36-nife-i1994840843.html Chcę kupic taka sukienke bo bardzo mi sie podoba ale kilka osób stwierdzilo że nie nadaje sie na studniówke ;c Co wy uważacie? Jeśli też sie nie zgadzacie to pokażcie mi prosze co innego mogłabym kupic bo szczerze mówiac nie mam pojecia i musi to byc przez neta bo czasowo nie dam rady sie wybrać po nic innego ;c

Gość ttttoooooooooooooooooooo
a dlaczego ma się nie nadawać? Nadaje się! mi się ona nie podoba, ale jeśli Tobie się podoba kupuj. Na studniówkę się nadaje.

w takiej sukience to ja chodzę na obiad do restauracji albo do knajpy wieczorem. na studniówkę przydałoby się coś bardziej szykownego.

Gość mam tą sukienkę
właśnie - z fajnymi dodatkami będzie na studniówkę, a później się jeszcze przyda. Nie stać mnie na kupowanie sukienki na jeden raz...

Gość Ann112
Do mam taka sukienke: A jaki to materiał? taki lepszy czy taki zwykły, bluzkowaty?

Gość mam tą sukienkę
materiał jest dość gruby z dodatkiem lnu, troszkę sztywny i przez to sukienka ukłąda się tak jak na zdjęciu Wg jest naprawdę super i myślę, że jak ją kupisz będziesz zadowolona

Gość Ann112
Czyli jest sztywny? Bo wiesz. jedyna rzecz ktora mnie teraz martwi to własnie to że będzie to taki bluzkowaty materiał jak sukienka na lato. Wiadomo że nie jest to z poliestru błyszczące świecące sie itp. ale takie elegantsze jest? bo o to własnie mi chodzi ;) Cieszę się że trafiłam na osobe która ma taką sukienkę, przynajmniej sprawdzone źródło informacji. Co do dodatków to ja myślałam nad perłowymi albo srebrowymi. Co myślisz?

Gość Ann112
Czyli jest sztywny? Bo wiesz. jedyna rzecz ktora mnie teraz martwi to własnie to że będzie to taki bluzkowaty materiał jak sukienka na lato. Wiadomo że nie jest to z poliestru błyszczące świecące sie itp. ale takie elegantsze jest? bo o to własnie mi chodzi ;) Cieszę się że trafiłam na osobe która ma taką sukienkę, przynajmniej sprawdzone źródło informacji. Co do dodatków to ja myślałam nad perłowymi albo srebrowymi. Co myślisz?

Gość Ann112
mogłabyś mi dać swoje gg? bo mam jeszcze pare pytań odnośnie tej sukienki :D

Gość mam tą sukienkę
wole nie podawac swoich kontaktow na forum - napisz pytania a ja ci odpowiem

Gość Ann112
Ok. To powiedz mi czy ten materiał jest gniecący i czy to taki porządny czarny czy taki wyblakły? ;)

Gość mam tą sukienkę
1 - materiał jest trochę sztywny bo zawiera len i na pewno nie jest to jakaś badziewna bluzkowa bawełna 2 - nie jest plastik i nie błyszczy - jest naprawde elegancka 3 - ja też myślałam nad srebrnymi dodatkami - to mniej oczywiste niż zestawienie czerwonego z czarnym 4 - materiał się gniecie (niestety), kolor jest czarny, ale s takimi jakby nitkami jaśniejszymi - to pewnie znowu przez len :):) Jak coś jeszcze to pisz :)

Gość HotCore
Ann ja mam taką samą na studniówkę tylko czerwoną :D

Gość Ann112
S takimi jakby jaśniejszymi nitkami? Jakie s? Pozdrawiam

Gość mam tą sukienkę
powinno być "z takimi..." Nie znam sie na tym za bardzo ale len chyba sie nierowno farbuje. Na moich białych lnianych spodniach też kolor nie jest jednolity i tutaj też tak jest. Sukienka jest czarna, ale z bliska mozna zuwazyc takie mniej czarne nitki. Ale to nie powoduje że jest nieładnie - wg wrecz przeciwnie - sukienka jest taka ...nieoczywista. Ja jestem nią zachwycona :)

Gość Ann112
To bardzo się cieszę. A miałaś już studniówkę? Martwie się tylko tym gnieceniem, bo nie chciałabym w połowie imprezy jak usiadę coś zjeść nagle wstać i być z tył cała wygnieciona bo to potem ładnie nie wygląda. ;c

Gość mam tą sukienkę
studniowka dopiero za 2 tygodnie, myślę że nie ma co az tak sie przejmowac tym gnieceniem :)

Gość mia mia mua mua
swietna sukienka! Zeby wszystkie dziewczyny mialy taki dobry gust! A nie wystepowaly w tych taftach i innych bezach:/

Gość no jasnee
a jeszcze żeby do wszystkich taka pasowała :O

Gość ewelina kups
Raczej typowo studniówkowa to ona nie jest, nie sądzicie? Ale mogłabym taką wybrać. Standardu na studniówkach już nie ma i raczej nie będzie. Dziewczyny zrobiły się bardziej otwarte i szukają ciekawych kreacji. Wy podobnie?

Gość mania stepien
Miałam studniówkę rok temu i jedna laska miała bardzo podobną suknię do tej - http://www.suknie-slubne.poznan.pl/sukienki-suknie-dla-druhen.html Tak więc to prawda. Oglądałam studniówkę mojej siostry, z przed wielu lat. Wtedy styl był całkowicie inny, dziewczyny bardziej się ograniczały. Teraz panuje wolność...

Gość macierzynska m.
U mnie na studniówce jedna laska miała tak krótką suknię, że normalnie było jej kawałek dupy widać ;-) Możecie się śmiać, ale to w 100% prawda ;-) Można nawet powiedzieć, że dziewczyny mocno przesadzają z tym, co wybierają na studniówkę...

Gość karooolciagam
Nie może mi się załadować ta sttrona, nie wiem co jest:/ Ale jeśli chcesz jakieś propozycje to moja jest taka http://sklep.bhclub.pl/kategoria/sukienki/sukienka-model-131-coral klasyczna, seksowna i elegancka na każde okazje możesz wykorzystać później bo pamiętam moją studniówkę to kupiłam sukienkę za 300 zł i później żałowałam bo nigdzie już jej nie mogłam założyć bo była zbyt och...