Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drynnn

Miesięcznik matrymonialno towarzyski Kontakt - widział ktoś to :D

Polecane posty

Gość drynnn

Kupiłem to przez przypadek, bo przywieźli tą gazetę do Żabki, (chyba przez pomyłkę) ale czytam sobie czytam i wysuwam wnioski! 90% ogłoszeń facetów (nawet tych dziadków po 70-tce) wymaga od kobiety, żeby była szczupła! Ogłoszeń kobiet przed 30tką i bez dzieci jest bardzo mało Agencji szukających polskich żon dla obcokrajowców z europy zachodniej jest sporo i nie dziwmy się, że tyle dziewczyn wyjeżdża .. niestety będą przez to kłopoty, bo polscy faceci popadający we frustrację staną się agresywni. To, że dziś młodzi mężczyźni idą kopać się z policją jest tego najlepszym dowodem. Kobieta im starsza tym mniejsze ma wymagania. Facet im biedniejszy tym mniejsze ma wymagania. Dużo agencji szukających żon dla Niemców, Anglików, Włochów, Francuzów i żadnej agencji specjalizującej się w szukaniu żon dla polaków .. to dyskryminacja!

Gość luźneć
ja dostałam od kolegi magazyn intim kontakt. Pełno golizny, małżeństw szukających murzyna do trójkąta itp. Strasznie dużo młodych mężatęk szukających kochanków na boku oraz do zabaw we troje. I to w naszym katolickim kraju...

Gość jurek 1203
poznam pania przynajmniej ze sred. wykszt. po 50tce ,ladna buzia,tusza dozwolona,ja przyst.starszy,po 50tce

Gość Zibio
Chcialbym poznac mila pania około 50 ze Szczecina i okolic do milych pieszczot we dwoje mily cieply i dylikatny men