Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikhoihhi

stomatoloszko z pow...czy oczekujesz prezentow za plombe lub kanalowe??

Polecane posty

Może ejszcze kurwa lekarz powinien przepraszać za to ze komuś się ząb zepsuł i musiał wydać na plombę 400zł ?

"którzy musza zadowolić się średnią krajową" no rzeczywiscie tragedia... wiec musi zedrzec z tego co to ma niminalna. i zeby tak bylo ze mam taki dylemat czy dac lekarzowi czy kupic sobie samochod to bym tak teraz nie szczekala namietnie :)

daniel placisz skladki cale zycie miesiac w miesiac i za co , moj ojciec placil cale zycie skladki nigdy do zeszlego roku nie korzystal z opieki lekarskiej ani szpitali ten jedyny raz po zawale co mial stycznosc z lekarzami i szpitalem i do choole ry jasnej po tylu latach placenia nalezy mu sie opieka wrecz bardzo dobra a nie taka jaka otrzymal trzeba bylo piekla zrobic i chalasu zeby darmozjady do roboty sie wziely tu gdzie mieszkam jest jasno postanowione ze za opieke sie placi i jest wpozadku ale wpolsce placi sie skladki i za to powinno sie cos miec

Gość kostucha666
jak mozna nie traktowac jak złodzieja lekarza który oczekuje czekoladek albo kwiatków za usługe za która juz dostał opłate od panstwa ?

Zdesperowana Domowa Żona Sorki ale wobec ciebie cięazko byc sympatycznym. Ja pracując w zawodzie elektronika zarabiam 2,5 raza średnią krajową w Polsce, wiec pensja lekarza 4 tyś jest niczym.

Gość kostucha666
"Może ejszcze k**wa lekarz powinien przepraszać za to ze komuś się ząb zepsuł i musiał wydać na plombę 400zł ?" nie ośmieszaj sie

Gość hhhh5
zdesperowana jest chora psychicznie 😴 uciekajcie bo atakuje nożem

Gość ooo ja pierdziu
napisz gdzie przyjmujesz, bądź wiarygodna jesli chcesz uciąć te wszystkie najazdy....

Stomatolożka, ja jestem lekarzem. Chirurgiem dokładnie. Pracuję w sypialu,więc jak to ładnie nazwałaś "ratuję życie". Mimo to nigdy nie przyjęłam i nie przyjmę prezentu od mojego pacjenta. Podziękowanie? A za co tutaj dziękować? To moja praca! Jeżeli już to wystarczy zwykle "dziękuję". Za moją pracę dostaję wypłatę. Wiesz jak nazywa się Twoje prezenty? Łapówkami. Przez takich lekarzy jak Ty,ludzie mają o nas takie a nie inne zdanie! Wstydz się kobieto!

Gość kostucha666
"wszystko mu się należy bo składkę płaci, a i wszystko wie " no własnie płaci wiec wymaga , nie wiem w czym masz problem . otworz prywatny gabinet , przeciez mozesz prawda ?

to jaki jest polski pacjent to moze powiedziec tylko lekarz. ale to nie znaczy ze ma mnie traktowac z gory bo jestem polskim pacjentem. a juz szczegolnie nie do dzieci. mialam ta nieprzyjemnosc ze musialam skorzystac opieki na pogotowiu. dziecko mi zachorowalo. nie jestem ubezpieczona w polsce wiec musialam zaplacic. lekarz tak potraktowal moje dziecko bezdusznie, ze biedny nie mogl sie otrzasnac przez pol dnia. szarpal nim, straszyl, byl niedelikatny, do tego glupio do niego gadal (no i na co tak ryczy???). tragedia jednym slowem... i co niby dzieciak zawinil? byl rozczeniowy moze?

Stomatoloszka mam pytanie ze stomatologii jezeli ci się chce odpowiadać. Niedawno na innym forum bylą dyskusja na temat koron na metalu i cyrkonowych. Bylą kłótnia pomiędzy lekarzami na temat przewagi cyrkonowych w kwestii sinienia dziąseł. Czy korony porcelanowe powodują sinienie dziąseł same od siebie? Czy to zależy od tego kto wykonywał daną prace?

kociakita --> dziekuje za te slowa :) od razu mi sie lepiej zrobilo. nie chce cie niechcaco obrazic, ale mam nieprzyjemne doswiadczenia i stad moje rozczarowanie. oby wiecej takich prawdziwych lekarzy jak ty. daj boze.

Gość kostucha666
daniel , zaraz dostaniesz nr konta to wtedy sie doczekasz odpowiedzi od lekarza z "powołania" :D

Gość HMS..SDCS...Petard
Danielu. "pensja lekarza 4 tyś jest niczym".... ....... dwa zwoje mózgowe ukryte pod twym pomarszczonym od myślenia czołem. Różnica zdań jest pochodną dyskusji

kociakita i chwala tobie ,takich lekarzypowinno byc wiecej ,ale coz rzeczywistosc mamy inna , ktora odbiega bardzo od idealu

"Bylą kłótnia pomiędzy lekarzami na temat przewagi cyrkonowych w kwestii sinienia dziąseł. Czy korony porcelanowe powodują sinienie dziąseł same od siebie? Czy to zależy od tego kto wykonywał daną prace? Gdyby Bóg nie stworzył kobiety , to człowiek udomowiłby inną małpę." Daniel, nie wiem czy jak Ci odpowiem nie będę miała problemów. Nie daję żadnych porad medycznych na tym forum, bo tu pojeby głównie są co mnie szantażują Powiem tylko moje zdanie, nie jako lekarz, tylko człowiek-korony cyrkonowe są przereklamowane

dla mnie isc do stomatologa panstwowo to jest zabojstwo, a jeszcze dziekowac im po wizycie w postaci czekoladek? Dobre:D Bylam ostatnio jako dziecko panstwowo u dentysty i mi jakas madra pewnie zreszta rowniez z powolania stomatolozka 1 zepsula:O Jeszcze nigdy nie slyszalam od nikogo dobrych opini o stomatologach z przychodni, zazwyczaj sa chamscy, niedelikatni i robia wszystko na odwal. Czekoladki! Chyba kopa w tylek by sie do roboty przylozyli:O

Ja właśnie przeciwnie, czesciej trafialem na bardzo dobrych stomatologów w państwowych przychodniach, oczywiście lecząc sie prywatnie bo kasa chorych niczegio nie refundowała, niż u innych ''rzemieślników'' których bylo wtedy od groma. KAżdy kto choć odrobine lizną tematu to zakłądał swój gabinet, teraz na szczescie ci partacze się wykruszyli z rynku.

Gość rtzu5678
Stomatoloszka z powołania zdż- pracowałam jako lekarz za granicą jako zbieracz na szparagi chcialas napisac tepa locho