Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ladiesss

Pomozcie!!!!

Polecane posty

Witam wszystich...mam dosc irytujacy problem.. Mam prawie 23 lata, obecnie nie pracuje więc siedze w domu od kilku miesiecy. Problem polega na tym, że wciąż spię, narzeczony smieje sie ze zachowuje sie jak babcia. spie do godziny 11...i na nic nie mam sily, calymi dniami leze w lozku nie majac ochoty kompletnie na nic..nie mam apetytu...moge calymi dniami nic nie jesc..na poczatku myslalam, ze to wszystko przez moja wage bo przy 164 cm wzrostu waze 84 kg z ym rowniez nie moge sobie poradzic)wydawalo mi sie ze przez to jestem ociezala, ospala i nie mam na nic ochoty ale przeciez sa osoby duzo grubsze i tak nie maja. nie mam pojecia czym to moze byc spowodowane, a moj lekarz mnie zbywa i idac do niego czuje sie idiotycznie bo traktuje mnie jak jakiegos dziwolaga, ktory ciage wymysla. Kiedys mialam mononukleozę, paciorkowca gronkowca, pco-(bralam przy tym leki przeciwcukrzycowe). doradzcie cos bo zwariuje w tym lozku... tak bardzo chcialabym wstac rano i miec energie i chec do zycia...tak jak kiedys..a tu nic

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować