Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość militrianaaa

DZIWNA WYDZIELIN A.CO TO MOŻE BYC?????

Polecane posty

Gość militrianaaa

Mam pewien problem a mianowicie w dni płodne mam normalny śluz przezroczysty nie żaden serowaty ani nic, ale w dni teoretycznie nie płodne i tak ciągle czuje się mokro za sprawą dziwnej żółtej wydzieliny(to nie jest śluz) o nieprzyjemnym kwaśnym zapachu . Mówilam mamie ,że chcę iść do ginekologa ,lecz ona stwierdziła że jestem dziewicą i nie mam jeszcze takiej potrzeby i ze na pewno nic mi nie jest.Dodam ,że mam 17 lat , myję się 2 razy dziennie używam wkładek higienicznych codziennie oraz chusteczek do higieny intymnej.Może wie ktoś co to może być?

Gość militrianaaa
????????????????

Gość tak znamy
Nie wiem,to trzeba zobaczyc powachac,jaki jest zapach,co mozna powiedziec tak na odległość???

To ze jestes dziewica nic nie oznacza.. moglas nabawic sie jakiejs bakterii po przez korzystanie z publicznej toalety np. Jak najszybciej idz do ginekologa. Zreszta w tym wieku dziewczyna juz dawno powinna isc.

Gość militrianaaa
nie wiem jak mam to pisać , taki "kwaśny" zapach ...

za duzo sie podmywasz i te kosmetyki, jakies husteczki, moglas sobe naruszyc naturalna flore bakteryjna, ale jak konczy sie ten sluz po dniach plodnych i jest normlanie to raczej nie widze tutaj niczego zlego. poza tym to narmalne ze ma kwasny odczyn. musi miec. jakby byl niski odczyn to mialabys wtedy problem.

Gość militrianaaa
tak tylko to raczej nie jest normalne ze ja ten zapach czuje siedzac przy biurku ;/

Gość tak znamy
Hmmmmm,a to ciekawe a ile masz lat???ze jestes jeszcze dziewica??

Gość militrianaaa
poza tym ciągle czuję się mokro bez względu czy są dni płodne czy nie... to jest bardzo uciazliwe i nie komfortowe

Gość militrianaaa
napisałam ,że 17

Gość tak znamy
Ups sorki militrianaaa,

Gość tak znamy
A do ginekologa faktycznie nie mozesz isc bo jestes jeszcze dziewica,a nie masz chłopaka???

Gość militrianaaa
mam chłopaka. Nie wiem czy moge iść czy nie . mam twierdzi , że skoro jestem dziewicą to nie mam potrzeby jeszcze do niego chodzić... wie ktoś może czy osoba niepełnoletnia może isć sama?

Gość tak znamy
To dlaczego nie dasz chłpoakowi zeby Cię rozdziewiczył??ginekolog Cie nie przyjmie bo jestes dziewica

Gość możliwe, zę to grzybica
jw

Gość tak znamy
no ale ze chcica to tez mozliwe,dlatego ta won przyciagajaca faceta

Gość możliwe, zę to grzybica
poza tym masz matkę idiotkę dziewicom się po prostu nic w cipkę nie wpycha, pobierze próbkę wydzieliny i zbada, ale raczej stawia na to, że od razu postawi diagnozę widząc jak wyglądasz tam

Gość militrianaaa
moja mama się tyle zna co nic... przyjmie mnie jestem pacjetka jak każda inna kobieta , tylko trzeba byc nieco ostrozniejszym;) tylko teraz pytanie czy przyjmie mnie bez opiekuna.

Gość tak znamy
Jakiemu dziecku???my tu piszemy o kobiecie młodej,17l to juz moze rodzic,jest juz biologicznie przygotowana do potomstwa,a matka ma racje ,ginekolog dziewicy nie przyjmie

Gość tak znamy
Nie jestes pacjentka,bo jestes dziewica,

Gość tak znamy
Nie obrazaj możliwe, zę to grzybica,matki mirianny,co Ty wygadujesz???

Gość militrianaaa
kiedys stosowałam clotrimazolum , nie pomogło....

Gość tak znamy
Nie pomoze nic militrianaaa,bo Ty masz chcice i tym zapachem przyciagasz samca

Gość tak znamy
A skad Ty to mozesz wiedziec???ze ma grzybice Zdesperowana Domowa Żona,oczywiscie ze ginekolog dziewicy nie przyjmie

Gość gytuy
Oczywiście, że ginekolog przyjmie i nawet powiem więcej - nawet zbada dziewicę, jeżeli rodzaj błony na to pozowli. Są nawet specjalne, małe wzierniki - właśnie dla dziewic. Problemem może być jednak to, że jestes jeszcze niepełnoletnia, bo lekarz może wóczas chcieć pogadać z prawnym opiekunem. A co do wydzieliny i zapachu. Jestem od Ciebie sporo starsza i też mam obfita wyzdielinę, ktora niestety sprawia, że nie czuję się komfortowo. Niektore kobiety po prostu tak mają i niewiele da się z tym zrobić (podobno tabletki anty ją zmniejszają, ale to marny powód, żeby je zacząć brać).

Gość tak znamy
Ale juz chcica ma zapach i to bardzo intensywny w przyrodzie camice samiec wyczówa na odległość Zdesperowana Domowa Żona

Gość militrianaaa
Zdesperowana żona Domowa- tez to podejrzewam bo często chodziłam na basen ;/

ze mna wszystko w porzadku haha. moim zdaniem autorka za duzo uzywa kosmetykow w tamte rejony, mozliwe ze naruszyla sobie naturalna flore bakteryjna. ja chodze do ginekologa od kiedy skonczylam 18 lat czy nawet wczesniej.. bylam dziewica, ginekolog nic ci po prostu nie wlozy ale probke moze wziac bez problemu.

Gość tak znamy
No widzisz militrianaaa,a na basenie fajne chłopaki sa i stad ten zapach