Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość militrianaaa

DZIWNA WYDZIELIN A.CO TO MOŻE BYC?????

Polecane posty

Gość militrianaaa
ale normalny sluz jest bezwonny. W czasie dni płodnych własnie taki mam a gdy się kończą dni płodne i teoretycznie powinno być sucho pojawia się jaka zółta wydzielina o nieprzyjemnym zapachu(to nie jest sluz)

Gość militrianaaa
brałam probiotyk na odbudowe flory bakteryjnej. poza tym uzywam chusteczek wtedy gdy potrzebuje np podczas miesiączki , wkadki codziennie gdyz codziennie mam "mokro w majtkach"

Gość tak znamy
chcica na chłopaków,przypisze Ci napewno faceta

Gość tak znamy
No masz mokro,masz mokro w majtkach ,cipeczka az sie slini na chłopaków to normalne,przeciez

Gość militrianaaa
w tym tygodniu muszę się jakoś zapisać do tego ginekologa bo już tak dłuzej nie wytrzymam z tym...;( mam nadzieję ze przymie mnie bez opiekuna

Gość gytuy
Ja też tam mam, rodzaj i zapach wydzieliny zmienia sięw zalezności od dnia cyklu. Po prostu u niektórych kobiet ten zapach jest silniejszy (to tak jak z potem - u niektórych osob ma silniejszy "zapach"niz u innych). Do lekarza i tak warto pójść. My tu możemy sobie tylko gdybać ;) Gdybyś miała jakaś infekcję, to objawy chyba towarzyszyłyby Ci cały czas. A skoro zapach pojawia się tylko w nektore dni, to ja obstawiam taką urodę i już ;) Ale do lekarza idź :P

Gość tak znamy
wow militrianaaa,chcesz bez swiadków???mówisz ze dasz ginekologowi,hmmmm,moze to i specjalista fakt

Gość eloea
Miałam 14 lat jak byłam pierwszy raz na badaniu u ginekologa, oczywiście byłam dziewicą, a na badanie zaprowadzila mnie mama, tak po prostu bez wyraźnego powodu, bo badać się trzeba. Każdy nienaturalny zapach może świadczyć o jakichś dolegliwościach, dlatego niezależnie od opinii mamy, uważam,że powinnaś się zbadać. tak znamy --> idź się leczyć na glowę, może ci to jeszcze pomoże

Gość militrianaaa
zapach pojawia się praktycznie codziennie

Gość militrianaaa
tak znamy- ------------weź wyjdz

Gość tak znamy
Co Ty pleciesz eloea,nie rozumiesz ze jestescie samicami i chcica z zapachem to rzecz naturalna

Gość gytuy
No to koniecznie idź do lekarza, będziesz spokojniejsza :) Zadzwoń, zapytaj, czy potrzebny będzie opiekun. A ile Ci jeszcze zostało do osiemnastych urodzin?

Gość tak znamy
no i tak to jest z tymi zachciankami tak to jest,a pozniej smrodek swój sie nie podoba,hmmmmmmm

Gość militrianaaa
Nie boje się ginekolga , ja własnie bardzo chcę iść bo wiem , że dzieje się zemną coś nie tak, ale moja mama ma inne zdanie na ten temat a samą nie wiem czy mnie przymie:(

jak to nie przyjmie dziewicy? co za bzdury :o ja mialam niecale 17lat jak poszlam do lekarza po tabletki, w poczekalni byla ze mna mama, wzielam ja zeby czuc sie lepiej, ale nie wchodzila ze mna do srodka lekarz nawet nie pytal o nikogo doroslego zdesperowana - piszesz ze grzybica nie daje zapachu ja mialam grzybice, meczylam sie z tym cholerstwem dlugo, oj dluugo :( i byl zapach nieprzyjemny, taki kurde nie umiem go opisac ale taki specyficzny, nieprzyjemny

Gość gytuy
A stosujesz tampony? Bo jeśli tak, to możliwe że lekarz zbadałby Cie normalnie (za pomoca małego wziernika).

Gość glutyyyyy
Wszędzie z mamą chodzisz ?? Ja już w wieku 16 lat sama chodziłam do lekarza rodzinnego,dentysty... Zaczęłam współżyć w wieku 17 lat i też poszłam do ginekologa. Musisz się już usamodzielniać bo 18 za pasem a tylko cyfra się zmienia.

Gość gytuy
A stosujesz tampony? Bo jeśli tak, to możliwe że lekarz zbadałby Cie normalnie (za pomoca małego wziernika).

Gość militrianaaa
a do 18 mam rok ;)

Gość gytuy

Gość tak znamy
Jak przy chcicy a g n i e s z k a _,tez doszłas do tego ze przyciagałas samców az po tabletki poszłas do ginekologa,zeby przypadkiem w ciaze nie zajsc,a co maja zrobic biedne kotki i suczki???hmmmmm

Gość gytuy
Oj przepraszam, wysłało mi się kilka razy :O

Gość militrianaaa
nie stosuje tamponów. jakby się dało ez opiekuna to bym wolała 100razy bez niej !!! to przeciez nie ode mnie zalezy jak sobie lekarz zażycz...

Gość tak znamy
a co ma lekarz do zyczenia Ty przyciagasz zapachem a reszta sama sie dzieje:)

Gość co-i-co?
tak znamy- chodź cię przelecę

Gość gytuy
A nie masz jakiejś zaufanej cioci? No wiem, po prostu szukaj lekarza, któremu nie bedzie potrzebny kontakt z opiekunem (prywatny nie powinien robic problemu ;) )

Gość glutyyyyy
No ale rodzice może pracują i nie mogą zawsze być z Tobą a TY już masz swoje lata,tak było ze mną,rodzice pracowali i gdybym nie szła sama to bym wcale się nie leczyła :-) Spróbuj.

Gość tak znamy
a komu ptrzebna jeszcze przyzwoitka???przyszła samiczka z zpaszkiem ,mmmmm słodziutko