Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celinka 84

Dieta K. Gacy- skuteczna?

Polecane posty

Gość celinka 84

Witajcie, słyszalam nieco o tej diecie i potrzebowalabym sie dowiedziec od was czy jest ona naprawde skuteczna... Pytam bo przeczytalam gdzies ze opiera sie ona na jedzeniu m.in. karczku smazonego na smalcu - to dosc dziwne... Tak czy siak interesuje mnie ile schudlyscie na tej diecie i przede wszystkim czy udalo sie wam utrzymac wage... Chcialabym odzyskac wage sprzed ciazy, jesli to pomoze to waze 63 kg na 165 cm wzrostu, chcialabym schudnac ok 10 kg w 2 miesiace, czy to mozliwe?? Prosze o jakiekolwiek informacje...

Gość kristin cavalari
omg zamiast kombinowac z jakimis smiesznymi dietami, zastosuj MZ+ruch i schudniesz

nie znam tej diety ale mogę polecić kopenhaską - moja siostra na niej dużo schudła i nic jej nie wróciło. potrzeba tylko dużo silnej woli, niby trwa tylko 2 tyg ale naprawde jje się bardzo mało.

Gość celinka 84
MŻ - łatwo powiedziec... W jeden dziec sie ograniczysz a w kolejnym pozwolisz sobie na cos wiecej i jestes w punkcie wyjscia. Juz probowalam i nie wyszlo, potrzebuje diety, bo ograniczajac sie tylko schudne malo.. Co do ruchu to sie z Toba zgodze, planuje do diety dolozyc rowniez cwiczenia, typu orbitrek. Dieta Kopenhaska odpada, bylam na niej zbyt slaba, wymiekalam juz po 3 dniu, nie jestem w stanie pic kawy, a bez niej slaniasz sie na nogach... Moze jakies inne propozycje??

Gość madziaaaa;)
Witam , odchudzałam się u K. Gacy . Dieta jest bardzo efektowna . Schudłam 25,4 kg . Mogę udzielić porad, wskazówek . Proszę pisać na mojego maila ; madzia9-98@go2.pl . Pozdrawiam

Jak najbardziej godana polecenia. Schgudlam na nie 28 kg...po 2 latatch 10 kilogramow wróciło...ale to tylko dlatego,że "popłynęłam bez samokontroli".Teraz wracam i juz niewiele mi brakuje do uzyskania końcowej wagi:)