Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnaona

zazdrość o dziewczynę,którą kochał.

Polecane posty

Gość zazdrosnaona

cześć dziewczyny. chciałabym was prosić o jakieś wsparcie.. nie mogę sobie poradzić z pewną sytuacją. jestem w związku z facetem 1,5 roku, ale mam obsesję na punkcie dziewczyny, w której on był kiedyś zakochany, lecz nie byli razem, bo ona nie chciała. ale za każdym razem gdy on zaczynał nowy związek, ona się pojawiała, i zaczynali 'kręcić' od nowa. gdy zaczął być ze mną, ona znowu się pojawiła. wypisywała mu że go kocha i zawsze go kochała (chociaż zaledwie parę tygodni wcześniej kręciła z innym facetem), przychodziła do niego do domu, na portalach społecznościowych wciąż wstawia jakieś teksty o nieszczęśliwej miłości. ja mam obsesję na jej punkcie, codziennie wchodzę na jej strony na portalach społecznościowych, przeglądam zdjęcia. wiem że on jej już nie kocha, ale nie mogę sobie poradzić z tą sytuacją.

Gość niedobra kobieta
daj spokoj tej dziewczynie, sledzisz go? tak jak piszesz - masz obsesje, to trzeba leczyc!

po kiego diabla tam wlazisz ? Co Ty jestes jak alkoholik uzalezniony ? Jak ma dobrze w glowie poukladane twoj chlopak, to wypnie na nia dooope. Ciebie wybral i to powinnas napisac sobie przy lozku duzymi literami .

Gość zazdrosnaona
wyjasnil jej ze kocha mnie i nic jej to nie da

no to zachowal sie prima . Teraz powinnas uwierzyc w to. Nie sledz jej tak, bo wpadniesz w manie przesladowcza.A to kwalifikuje sie do psychiatry.

Gość przestań zatruwać życie
sobie i jemu!!! Chyba, że chcesz, żeby po Twoich schizach uznał, że nie może z Tobą być...