Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krwawamerry_

Nie wiem co o tym już myślec ?

Polecane posty

Gość Krwawamerry_

Spotkaliśmy się na sylwestra,bawiliśmy się całą noc razem> pozniej pisalismy do siebie , i spotkalismy sie na urodzinach naszej dobrej kolezanki bo znamy sie wszyscy od lat. ja sie rozstałam po 3 letnim zwiazku i on tez po długim. Na tych urodzinach znów bawilismy sie razem,było super,, wypilismy sie,calowalismy sie i w sumie fajnie nam bylo razem , ale na drugi dzien,pisalismy ze sie spotkamy i wyjasnimy sobie wszystko.Spotkalismy sie i w sumie nie wiem co dalej?powiedzial ze chcialby sie zemna spotykac ze podobam mu sie i ze czas pokaze co bedzie,dzis pisalismy,ze soba..ale do poludnia,teraz on milczy!!! Co myslec o tym?

Gość alee o coo chodzii
chcesz sie z nim spotykac, podoba Ci sie to do dzieła

Gość nzwmskw
a co ty miyslisz ze on calymi dniami bedzie z toba pisal?ile ty masz lat?

Gość Krwawamerry_
No tak podoba mi sie bardzo,ale nie chce się narzucac, i co radzicie zebym zrobilam w tym kierunku?

Gość Krwawamerry_
Wiem,że całe dnie nie bedzie zemna pisał..ale np, nie zapyta sie w smsie co u mnie i jak mija dzien, napisze co sie wydarzylo i tyle,bardziej ja sie go pytam co u niego niz on mnie!

Gość nzwmskw
czas czas i jeszcze raz czas ale nie zamykaj go jak w klatce bo ucieknie nawet nie jestescie razem a ty juz myslisz ze calymi dniami bedzie z toba siedzial i pisal zrozumnie laski ze kazdy ma swoje zycie i potrzebuje odrobine przestrzeni

Gość Krwawamerry_
mam 24 lata a on 27

Gość Krwawamerry_
Czyli mam czekac az to on sie pierwszy odezwie?

Gość nzwmskw
ja mam faceta od kilku miesiecy i potrafimy sie slyszec raz na 3 dni

Gość nzwmskw
skoro to zawsze ty piszesz to teraz czekaj na jego ruch faceci nie lubia narzucajacych sie kobiet

Gość Krwawamerry_
no my do siebie nie dzwonimy w ogole,ja nie dzwonie i on tez nie, jak cos to jakies smsy.

Gość Krwawamerry_
W sumie racja,poczekam az to on napisze, wtedy będe wiedziala czy sie mną interesuje.

Gość nzwmskw
pozwol mu za toba zatesknic

Gość niedobra kobieta
sory, rozbrajasz mnie kobieto a raczej dziecinko. Żalosne; pewnie jeszcze co chwile zerkasz na telefon i patrzysz czy czasem nie napisal i czy nie przepuscilas jednego esa a jak napisze to od razu odpisujesz hahahahahaha

Gość Krwawamerry_
W sumie mowil mi ze to dla niego troche dziwne ,ze znamy sie tak dlugo i wiesz nie pimyslalby ze mogloby nas cos laczyc ale chce sie zemna spotykac. Tylko moze ja sie troche zagalopowałam!!!!

Gość nzwmskw
my kobiety czesto zbyt wiele sobie wyobrazamy i dopisujemy gdzie zeczywistosc jest zupelnie inna :O a uprawialas z nim seks?

Gość Krwawamerry_
Nie zerkam na tel co chwile,pisalismy do poludnia i tyle, Nie chce nikomu o tym mówic dlatego pisze tu..potrzebuje rady zeby ta znajomosc sie rozwinela i co zrobic w tym kierunku.

Gość Krwawamerry_
Nie zerkam na tel co chwile,pisalismy do poludnia i tyle, Nie chce nikomu o tym mówic dlatego pisze tu..potrzebuje rady zeby ta znajomosc sie rozwinela i co zrobic w tym kierunku? Nie uprawialismy sexu.

Gość niedobra kobieta
jak bedziesz tak nachalna (a to tutaj widac, ludzie sie z Ciebie smieja) to na pewno sie nie rozwinie. Jednak masz problem skoro tu piszesz. Az Cie nosi, ze przez kilka godzin nie pisze do Ciebie

Gość Krwawamerry_
ale ja jemu tego nie okazuje!!!! Pisze tu bo chcialam jakis rad..ale dobrze ze napisalyscie mi ze niech zamna za teskni..

Gość niedobra kobieta
rozsmieszaja mnie laski ciagle czekajace na esa od faceta, desperatki

Gość Krwawamerry_
Ale ja nie czekam na jego smsa, szukam tu rad a nie kytykowania ciagle,raz napisałam o tym i zrouzmialam zeby nie pisac,

Gość nzwmskw
bo taka jest prawda jezeli podasz sie facetowi na tacy to on nigdy o Ciebie zabiegal nie bedzie bo niby po co skoro juz Cie ma?

Gość nzwmskw
z wlasnego doswiadczenia wiem ze nie warto sie wciskac facetowi bo nawet jak z tego postanie zwiazek to i tak szybko sie rozpadnie i wyjda problemy

Gość nzwmskw
kurwa zbanowali mnie :O

Gość Krwawamerry_
ale ja nie podaje sie mu na tacy, zastanawialam sie czemu sie nie odzywa! w sumie to tylkfaktycznie to tylko poczatek ,musze chyba poczekac. Moze on zaluje tego co sie stalo i teraz mu glupio i niewie jak mi to powiedziec a ze znamy sie od podstawowki to moze to dziwne.

Gość niedobra kobieta
"dzis pisalismy,ze soba..ale do poludnia,teraz on milczy!!!" nie podajesz sie na tacy, nie czekasz... prosze Cie dziecko, nie rob sobie jaj z doroslych ludzi, idz juz spac bo dobranocka juz dawno sie skonczyla. Ty chyba sama nie wiesz o co Ci chodzi. Sen poprawia trzezwosc umyslu, dobranoc.

Gość nzwmskw
faceci sa dziwni i ciezko ich zrozumiec ale jak mu zalezy to napewno sie odezwie daj mu czas na przemyslenie tego wszystkiego

Gość nzwmskw
nie warto sie pchac tam gdzie nas nie chca wiem to po sobie bo potem pozostaje tylko placz

Gość lulaaaaa
jeśli mas zpodejrzenia, że nie angazuje sie tak jak powinien to albo nie chce wyjsc na desperata albo nie zakonczyl zwiazku