Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie tam pytanie

Sex Uzależnienie...

Polecane posty

Gość takie tam pytanie

Mam 32 lata, jestem w związku z kobietą, planujemy ślub, kochamy się regularnie, mniej więcej co drugi dzień, połowa zbliżeń (tak mniej więcej) kończy się jej orgazmem (tzw. pochwowym) z samej penetracji. Ona jest wniebowzięta, ja dochodzę zawsze... ale... mimo tego, że jest całkiem intensywnie nie mogę przestać myśleć o pełnym namiętności seksie z uroczą blondynką... (moja jest ciemną szatynką). Jak kilka lat wcześniej miałem blondynkę (marzyło mi się na odwrót). Czy faceci też tak macie, że mimo iż jesteście z jedną, to marzą Wam się zupełnie inne kobiety ? a może wynika to z tego, że moja kobieta pomimo tego, że ją kocham - nie jest moim wymarzonym ideałem... gdyby nie to, że się zakochałem w jej wnętrzu, to nie byłbym z nią...

Gość Amaaaaarzzzzzz
Marz sobie marzycielu - to nic nie kosztuje. Albo bądż chłopem prawdziwym i ruchaj na zmianę - a to brunetki, a to blondynki.

Gość rtzu5678
Pomarańczowy Skurwysyn Kup jej blond-perukę, załóż na łeb i dymaj nic dodac :D:D:D

Gość takie tam pytanie
jakiś czas temu poznałem 21-latkę, piękną jak anioł, chętną na mnie... odmówiłem jej... to było strasznie trudne, ale się udało, przeszło mi koło nosa bzykanie z boginią, czy całe życie polega na walce z takimi pokusami...