Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kohohlhaaa

Rozżalona......Co to znaczy?...... nie mam ochoty..

Polecane posty

Gość kohohlhaaa

nie mam ochoty jakoś się widywać...... nie chce mnie juz widziec ?

Gość oijhiopijh
tak, albo jakies zale sa

Gość bedzie okii
co to za haslo ?bay

Gość kohohlhaaa
,, ogólnie nie mam zdrowia, upijam sie. I nie mam ochoty jakoś sie widywac sorka '' tak wygladał sms

Gość kohohlhaaa
jaaa baba

Gość prawooooo zyyciiaas
chyba kobita ale pijana..?

Gość kohohlhaaa
nie jaaa.... on tak tak pisal do mnie

to ten twoj chlop, to jakas baba, bez jaj :-D Po takim sms-ie napisalabym , ze nie rozumiem tego belkotu. Poki sie nie ogarnie , niech nie zawraca gitary . Nie masz ochoty na bzdury, kiedy swiat stoi otworem, tylko brac z niego garsciami :-P

Gość kohohlhaaa
płaczę....

Gość kohohlhaaa
eleene gdybys tak napisala do niego to co by on odpisal?? łatwo ci mowic

Ty placzesz ? Ja Ci poplacze , przez takiego dupka. Chcesz w dupsko klapsa? Ja bym napisala i wylaczyla komorke . Co cie obchodzi co odpisze, jak Cie nie szanuje i doprowadza do placzu i rozpaczy hmmm? . Niech spada i glowe sobie podleczy. Ty jestes wazna i twoje zdrowie.Bo nikt Ci go nie odda .Zaden dupek.

Gość kohohlhaaa
aaaa pamiętam Cię ELeenoo :) odpisalam mu dopiero w nowym roku a potem wlasnie w tamtyn dniu zlozyl mi zyczenie jakby szalony z niego romantyk,, dziekuje za zyczenia!Tobie : owocnego urządzenia mieszkania:) zdrowia, radości, kasy! i i w odnazieniu w sobie pasi tworzenia i w spełnieniu marzeń:) '' kim jest wogole dla mnie?

Gość witaj gwiazdko
bzdury

Gość kohohlhaaa
Ja z Tobą pisaliśmy wcześniej o Tym problemie ale wczesniejszej....Wiec pisal do mnie ze konczymy naszą znajomość a po kilku dniach wyslal mi zyczenia swiateczne z pelnym usmiechem jakby nic sie nie stalo a ja mu nie odpisalam z powodu gniewu a dopiero w nowym roku napisalam do niego zyczenia noworoczne a on odpisala mi tak ,, dziekuje za zyczenia ! Tobie: owocnego urzadzenia mieszkania:) zdrowia , radosci, kasy! w odnalezeniu w sobie pasji ! spelniania marzen:) '' kim jest dla mnie wogóle??

wlasnie -sama do tego musisz dojsc , po kolei analizujac wszystkie fakty , ktore masz do dyspozycji. Ale pamietaj : zwiazek, ktory przyprawia Cie o lzy , rozpacz, zabiera Ci sile i radosc zycia - to lepiej o nim zapomniec . Miej instynkt samozachowawczy i chron siebie . Pozdrawiam Cie cieplutko, lozeczko mnie wzywa:-D I pamietaj -nie placz , bo byloby mi przykro i szkoda czasu , ktory poswiecilysmy tej rozmowie .Dobranoc.