Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszka92

wypuklosc w dolnej parti kregoslupa

Polecane posty

Witam.dzis zauwazylam ze na plecach w dolnej czesci kregoslupa zrobila mi sie kwadratowa wypuklosc.jest to opuchnięte ale nie boli. czy ktos mial cos podobnego i moze cos doradzic?narazie powstrzymuje sie z wizyta u lekarza.

Jak nie boli, to poczekaj jeszcze ze dwa dni i jeśli nie zejdzie, idź do lekarza. Mi też zdarzały się opuchlizny w różnych miejscach. Mój wujek ma bzika na punkcie zdrowia i natychmiast "zdiagnozował", że to brak jakichś witamin. powiedział, żebym jadł więcej owoców - zwłaszcza cytrusów i, o dziwo, pomogło :) Ja bym na Twoim miejscu jeszcze się nie martwił. U nie te opuchlizny zwykle nie trwały dłużej, niż jeden dzień. Też nigdy nie bolały.

witaminy biore codziennie kompleksowo.niestety nie mam pojecia co to moe byc.ale do rady o lekazu gdy nie zejdzie sie dostosuje.

Gość tak znamy
No skoro jest to w dolnej czesci kregosłupa to masz zakwaszony organizm ,zalecam proszek zasadowy,a witaminy syntetyczne nie nazywaj braniem witamin bo to sciema:)

Gość sughiugs
Może to być torbiel włosowa... to się usuwa operacyjnie. przeczytaj w necie na ten temat.

Gość tak znamy
Torbiel włosowa to sa bardzo rzadkie przypadki w naszym otoczeniu klimatycznym,przeciez to kobieta:)

Gość sughiugs
Nie ważne, że kobieta...Każdemu może się przytrafić. Nawet na kafe wiele kobiet pisało , że ma czy miało.

Gość tak znamy
To ona pisały,ze miały czy maja,ale to nie znaczy wcale ze to torbiel włosowa:)wszystko jest wazne:)

Gość tak znamy
Nie strasze Ciebie,zakwasy włąsnie sie zbieraja w tych miejscach jak dolna czesc kregosłupa,kark,albo duzy paluch u nogi,

Gość tak znamy
tylko pierwsze 3 dni dwie łyzki dziennie w szklance wody

Gość tak znamy
Oczywiśćie 2x dziennie po łyżce rozpuszczonej w szklance wody

Gość nie czytaj tych bzdur
o zakwaszeniu i torbielach. mam to samo od kilka lat. robilem przeswietlenie itd. to nie zadne zakwaszenie czy torbiel. kregoslup czy miesnie grzbietu sa nadwyrezone. bol powinien minac po ok. tygodniu. ja to mam caly czas wieksze lub mniejsze ale caly czas mysze sie schylac i nosic cos. podobno cwiczenia na wzmocnienie miesni grzbietu pomagaja. idz do lekarza zamias kupowac jakies smieci. pilem raz taki specyfik przy innej okazji nie dosc ze niedobry nie rozpuszcza sie calkowicie w wodzie wiec pewnie zasmieca nerki to jeszcze skonczylo sie biegunka :D lekarz ci przeswietli kregoslup i bedzie wiedzial co to jest.

Gość tak znamy
nie czytaj tych bzdur,alez prosze nie wypowiadaj sie za wszystkich,nie oceniaj nie pisz ,skoro nie wiesz o co chodzi,nie kombinuj,prosze ok,

Gość tak znamy
Spokojnie Myszka,stosuj jak Ci napisałem,a zo to rozluznia stolec i ułatwia wypróznianie to jest pozytyw a nie negatyw,podczas odkwaszania organizmu sa usówane wszelkiego typu złogi i produkty przemiany materii ,pij tylko duzo wody mieneralnej ok 2l

Gość tak znamy
Lekarz nic nie bedzie wiedział,bo z kregosłupe jest wszystko ok,co to za bzdury????

Gość nie czytaj tych bzdur
mnie przeważnie też nie boli. to jest z przeciążenia jeśli przeciążenie jest niewielkie to jeszcze nie boli ale kiedyś zacznie. pójdziesz do lekarza zbada cię to w przyszłości unikniesz tego że będzie bolał. po tych reklamowanych specyfikach zasadowych nie dość że kiedyś będzie bolał kręgosłup to jeszcze brzuch albo nerki :D zastanów się rozsądnie czy bardziej prawdopodobne że zgrubienie na kręgosłupie jest powiązane z jego zwyrodnieniem czy przeciążeniem czy może ze zlym odżywaniem :D gdybym się żle odżywiała to przede wszystkim były by objawy na języku, biegunki, zaparcia, bóle brzucha a nie pierwszym objawem byłoby zgrubienie na dolnym odcinku kręgosłupa :D kafeteryjne szamanki na wszystkie dolegliwości proponują to samo. wejdz na temat o czym innym też się spotkasz ze zbawiennym działaniem takich proszków i diagnozą na każdą dolegliwość że to grzybica, candida albo coś w tym stylu.

Gość tak znamy Mirek
Hehehe,ale Ty gadasz głupoty:)nie czytaj tych bzdur,a Ty wiesz co Ty mówisz???wogóle:)

Gość tak znamy Mirek
Gdzie Ty tu masz w Polsce Szamana???co Ty wygadujesz.????wiesz chociaz kim jest szaman???co to jest Szamanizm???

Gość marysienka123
Może to osteofity? poczytaj o nich w internecie, a tymczasem radze nie zwlekać i udać się do specjalisty..znam dobry gabinet w Gdańsku - Zaglaniczny. polecam, bardzo dobry rehabilitant.

Gość No ja tez jestem baedzo
dobry rehabilitant