Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka rybka

Brak okresu i negatywny test ciazowy:/

Polecane posty

Hey.Mam taki problem moze ktos mi pomoze??Zaczne od poczatku.Niespelna 2 mc temu poronilam:( Poronienie wspomagane marmakologicznie,bez lyzeczkowania.Po miesiacu dostalam okres.2 tyg temu dokladnie w swieta mialam owulacje,sluz taki jak powinien byc,bol jajnikow.Problem jest taki ze od tego czasu bol sie utrzymuje,jest dosc dokuczliwy,zwlaszcza prawy jajnik.Okres powinnam dostac wczoraj ale nie ma go do dzis.Robilam testy ciazowe ale sa negatywne.Wiec co o moze byc.Boje soe ze razem z poronieniem cos sie przypaletalo do mnie ze to tak ujme.Mc temu mialam usg i wszystko bylo ok,macica czysta,nie bylo torbieli wiec co sie dzieje??

Gość znamto
idz go ginekologa moja rada

Gość kurde ty mnie nie strasz
Ja poronilam 3m-ce temu,ale mialam lyzeczkowanie. No i staram sie o dziecko i tez mnie boli jajnik i podbrzusze momentami od owulki

Gość kurde ty mnie nie strasz
A jest szansa na ciaze? Ja po pierwszej@ mialam przeboje-bylam na usg w 12dc,ginekolog zobaczyl pecherzyk,stwierdzil ze albo hormony albo ciaza. Zrobialam test-negatywny. Doszedl miesniak i nadzerka. @ trwal 2dni,byl strasznie bolesny,2dni spokoj. Do 22dc plamienia,potem brazowe brudzenia,ok. 25dc owulacja i @ przyszła 41dc. W miedzy czasie bole,leki p.grzybiczne i zapalne-bo wczesniej mialam zapalenie przydatkow. No ale ten cykl jest ok-owulka 14dc .

Szansa na ciaze jest bo juz sie staramy i nawet myslalam ze sie udalo ale testy negatywne:/ do gina pojde ale jestem w uk i to nie takie proste tu,niestety

Gość a kiedy te jajniki bolały
ból jajników nie koniecznie pojawia sie przy owulacji ale też przy ich pracy. O torbielach pewnie byś wiedziała skoro sie badałaś. 1 dzień spóźnienia to jeszcze nie problem Poza tym jedynym potwierdzeniem owulacji w cyklu jest skok temperatury na wyższy poziom. Równie dobrze coś mogło sie zablokowac i owulacja nie wystąpiła (objawy takie same tylko że nie wystąpiła) wówczas cały cykl sie może przesunąć.

Jak można panikować z powodu jednego dnia spóźnienia? Organizm kobiety to nie szwajcarski zegarek i spóźnienia do dwóch tygodni, jeżeli nie występują co miesiąc, są zupełnie normalne i nie są żadnym powodem do niepokoju. :o 🖐️

Gość Ania03_90
Witam mam 21 lat i mam problem. We wrześniu 2011 skończyłam brać tabletki antykoncepcyjne Yasminelle. Od tam tej pory mój cykl był regularny trwał 29-30 dni. Ostatnią miesiączkę miałam 29.11 i do tej pory nie dostałam okresu. W dni płodne współżyłam z partnerem w prezerwatywie dodatkowo był to stosunek przerywany natomiast ostatni stosunek miałam 28.12 (dni niepłodne, 1 dzień przed oczekiwaną miesiączką) i także był on z prezerwatywą (przerywany). Dzisiaj mija 10 dzień kiedy powinnam dostać okres zamiast okresu mam mlecznobiałą wydzielinę w dość dużej ilości. Dodam że wykonałam test ciążowy 4.01 i wyszedł negatywny. Nigdy nie miałam takiej sytuacji okres spóźniał sie najwięcej do 3 dni. Czy możliwe że jestem w ciąży? Czy to jakaś infekcja?

Po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych miesiączki przez jakiś czas mogą być nieregularne.