Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karo78

rozstanie z mezem

Polecane posty

Tak sobie teraz pomyslalam,ze szczescie zalezy tylko od nas samych Nie utozsamiaj szczescia z mezem,partnerem bo tak mozna byc cale zycie nieszczesliwym

Gość karo78
dobra dziewczyny nie marudze Wam juz to ciezki temat sama nie wiem co robic.Mysle,ze z czasem sie to rozwiaze wszystko.Mysle tylko,ze jest szansa na naprawde szczesliwy usmiech na mojej twarzy:)On jest poprostu ponurakiem nie zna sie na zatrach nie bawi sie z dziecmi,albo bardzo malo to robi:(

Gość anita z lipnicka
Wiedzialas za kogo wychodzisz, wiec przestan lamentowac. Znajac zycie - znajdziesz sobie kochanka. Bo to jest najprosciej.

Gość i raptem po 15 latach
ja naprawde sadze, ze Ty jestes znudzona nim , nim jako facetem. Nie rajcuje Cie , bo jest starym przydeptanym kapciem. Co wielkiego jak kupilas ta lampke? O co wielkie halooo? Myslisz, ze jak rozejdziesz sie , spotkasz innego to z beda caly czas fajerwerki , bedzie nie chcial obiadu, bedzie na wysokich ciagle obrotach, bys sie nei znudzila z nim. Sadzisz, ze o twoje dzieci bedzie zabiegal, bedzie im fundowal ciagla rozrywke ? Czy sadzisz, ze seks bedzie ciagle dziki i bedziecie sie parzyc , jak zwierzatka? Babo stara -zejdz na ziemie . Kazde malzenstwo troche sie przykurza . Trzeba co jakis czas omiesc pajeczyne, przetrzec szyby i ugotowac od czasu do czasu ekstra kolacje. Pomysl, ze malzenstwo to nei ytlko Ty , ale dzieci i ten przdeptany kapec tez. Troche rozsadku kobito .

Gość karo78
no tak tylko ilez mozna walczyc jak sie ktos nie zmienia??

Anita -dobrze mowisz.Autork nie szuka porad , jak poprawic relacje.Ona czeka podswiadomie na haslo : tak , jestes neidoceniana, kopnij go w dupe, nie zasluguje na Ciebie, znajdz lepszego -przeciez jestes tego warta. O to tu biega .

Gość karo78
wiem,ze nie bedzie wiecznie dobrze z kims innym nie jestem naiwna,ale opcja singielki wyglada kuszaco:) jestes mezatka taka zwykla kura domowa???wtedy pogadamy

do mnie to mowisz?

opcja sigielki kuszaca? Ty do singielki masz jak malpa do krokodyla.Masz dzieci i juz z racji tej nigdy nie bedziesz tak wolna , jak prawdziwa singielka.

Gość karo78
tak do Ciebie i raptem po 15 latach:) nawet nie wie ile jestesmy razem :))a to juz 15 lat:)

Gość karo78
ales Ty jakas zle nastawiona zla czy co,moj jest zly jak mu dupy nie wystawie,a jak dam mu to wielce d=bardzo dobry moze u Ciebie tez jest tak samo:)

Gość karo78
widze,ze zly dzien macie spadam papa dobranoc:)

i co z tego.Moze nie ma glowy do rocznic. Az tak trudno przypomniej o rocznicy? Ja mam meza , mam tez swoja mala firme . Nie jestem tylko kura domowa , ale uwielbiam czas w domu .Zreszta jak dzieci dorosna , tez dla siebie musisz cos ugotowac, wyprac.Coz wielkiego wrzucic do pralki z dwoch osob.Maz za to cos innego w domu zrobi-powiedzmy meskie rzeczy.

no i jasne wszystko.Swedzi tylek do kochanka . Powodzenia zycze.

Gość karo78
no jasne widze,ze nie rozumiesz.Moze masz meza.ktory Cie docenia i kocha.Mnie mowi,ze kocha ale co z tego jak nie docenia,kocha jak mu ugotuje posprzatam upiore i dam dupy wtedy to bardzo,ale jak ja cos chce to malo kiedy zrobi od razu.Bede konczyc papa

Gość karo78
No swedzi a ciebie swedzialo i dostalas kopa tak i pewnie taka osa jestes:P

Gość to po jaki chooooj
wychodzilas za maz.Trzeba bylo nog nie rozkladac i nie rodzic tez dzieci. Kto kurffffa ma im ugotowac, uparc -psi burek. Trzeba bylo byc singielka i dupy nie dawac. Co za pokraka zyciowa.Debilka .

Gość martyna34
karo 78 a ja cię rozumiem

Gość martyna34
mam to samo dokładnie

Gość gość
Ja po rozstaniu zdałam sobie sprawę, że to ten jedyny. Zamówiłam urok miłosny na Jego powrót ze strony http://magicznerytualy.pl - powócił i znowu jest nam dobrze.

Gość gość
Witam wszystkie Porzucone. Bylam szczesliwa myslalam ze to przeznaczenie. Szybko wprowadzil mnie w rodzine czesto sie widywalismy mieszkalismy 15 min od siebie , mowil ze kocha , ze mysli powaznie , jego rodzina mnie polubila , on byl czuly , taki poprostu kochany. Nawet w grudniu planowal ślub cywilny a w kwietniu koscielny bylam zaskoczona ze tak szybko ale i szczesliwa i nagle czas prysl. stwierdzil ze jednak nie pasujemy do siebie .Tak po prostu. Ale nie dałam za wygraną. Trafilam przypadkiem ans tronę http://urokmilosny24.pl i zamówiłam urok miłosny. Już zaczął się odzywac i przepraszać. Myślę że niedługo wróci.

Gość gość
Trzeba było gotować ten obiad to by nie odszedł.

Gość gość
Skoro przez 15 lat pasowal Wam taki uklad, to co Ty sobie teraz myslisz? Maz jest dobry w meskich sprawach, Ty w kobiecych, domowych. Czego wiec nagle wymagasz? On sie przyzwyczail, ty go przyzwyczailas, wiec on teraz nie rozumie twych zadan, byc moze byl tak wychowany, wyniosl z domu taki podzial rol a Ty sie przeciez zgodzilas na bycie kura domowa. Starych drzew sie nie przesadza, nie wiesz?

witam wszystkie formuowiczki :-)ja ma podobny problem jestem z mężęm pol roku po ślubie z tym ,żę wczesniej bylismy ze soba 10 do bu bylo w miare wszystko ok po ślubie wszystko sie posypało zaczelismy sie strasznie kłucic o wszystko wczoraj przy ostrzejszej klótni powiedział mi ze wzioł slub tylko dlatego ze mna ,żę nalegalam jestem w rozsypce nie wiem co mam robić poradzcie mi nie wiem czy jest sens o co kolwiek walczyc pozdrawiam

Gość gość
karo78 ile macie dzieci?

Witam.Mój związek po 21 latach dobiega ku końcowi.Jeszcze rok temu nigdy bym się nie spodziewała że sytuacja tak nas przerośnie.Nie piszę tu żeby w jakikolowiek sposób się żalić.Tylko jak sobie poradzić z Tą pustką i rozdarciem wew.....nigdy w życiu nie spodziewałabym,się tego że jestem tak słaba psychicznie???? Nie umiem już sama walczyć o ten zwiazek!!!:(.Zresztą nie wiem czy warto nawet.

Gość gość
karo78 ja ciebie rozumiem, bo mam to sami i mam ochote rzucić to wszystko w cholere.

Gość gość
Pewnie zaraz poleje się fala hejtu ale muszę polecić spirytualistkę ze strony wrozkadiana.pl gdyż naprawdę mi pomogła, powiedziała jak samemu odprawić rytuał miłosny, który przyniesie efekty i tak się stało:)

Gość gość
Spiertalajta z tymi urokami milosnymi,bo ta reklama jest do dooopy. Szukacie naiwnych,czy glupich? Mam zamowic i co tak nagle wszystko bedzie super? Won naciagaczki posrane !

Gość An88
Dnia 10.01.2012 o 01:40, Gość karo78 napisał:

no moze nie konkretnie w obiadach,ale w e wszsytkim:) np jak dziecko ma urodziny to on ma zawsze jakies inne ciekawsze zajecie,w sumie jest tak,ze on do meskich robot a ja do babskich,ale nie zawsze tak jest bo np pomalowalam mieszkanie w zeszlym roku:)i drzewa tez urabe hehe bez sensu to wszsytko nie wiem co robic,przeciez chcialabym,zeby mnie cos w zyciu cieszylo a przy nim to trudne.Nawet pier...lona lampke se kupilam to byla afera,nie wlaczam jej caly rok czy to jest normalne zyci?

No właśnie i to jest to to jedno pytanie czy jesteś szczęśliwa ?

Możesz mieć pieniądze rodzinę ładny samochód mieszkanie tak jak ja ale gdyby ktoś mnie zapytał czy jesteś szczesliwa ?!

Odpowiedziała bym że nie to wszystko w brew pozorom szczęścia nie daje kiedy dla kogoś nie znaczysz nic dla niego jesteś tylko właśnie ta kura domowa on ma prace inna tym koniec a ty musisz wszystko i nigdy nie masz prawa być zmęczona mam to samo też myślę czy jest sens dalej ciągnąć moje małżeństwo oczywiście że boje się jak sobie poradzę z 2 dzieci gdzie nie mam możliwości pójścia do pracy bo dzieci nie ma skim zostawić i co dalej?

Bez warunków bez pieniędzy bez możliwości co najgorsze ale czy warto ?

Czy warto być nikim całe życie ?

Sama nie znam jak narazie na to pytanie odpowiedzi ale coraz bardziej wydaje mi się że warto żeby nie być poniżana nie być dla kogoś nikim być szczęśliwa dla dzieci a nie robić dobrą minę do złej gry