Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszeczka17

Nie wiem czy jestem juz gotowa na swoj pierwszy raz.

Polecane posty

Gość Myszeczka17

Mam 17 lat(moj chłopak rowniez). Chodzę z chłopakiem od 2 i pół roku i jest mi z nim bardzo dobrze. Od dłuższego czasu robimy sobie nawzajem dobrze(on mi min.etke ja mu lo.da). Oboje chcielibysmy przezyc swój pierwszy raz lecz boimy sie o ciąże. Nie chce brac jeszcze tabletek a boje sie ze kondom nie jest 100%owym zabezbieczeniem przed ciążą. Proszę, pomózcie :(

Gość jjjjjkjkjkjjkj
kazdy tak ma, nie ma 100% pewnej metody i nikt ci nic szczególnego nie poradzi

Gość Myszeczka17
Ale zastanawiam sie czy to juz dobry wiek czy jeszcze poczekac. ps bardzo sie kochamy

Gość 105kg
Jak dla mnie w wieku 17 lat nie możesz wiedzieć jeszcze co to jest miłość, nawet po 2 letnim związku, dlatego, że nie przeżyłaś jeszcze samodzielnego życia ani trochę, nadal jesteś pod opieką rodziców i nie wiesz, czy ten partner jest odpowiedni dla Ciebie, bo nie wiesz jak on sprawidz się w prawdziwym życiu w którym nie tylko jest pieknie, ale sa tez klopoty, ale namiastka miłości też jest dobra. poczekaj :)

Gość Izzzi
Jedno jest pewne, im dluzej bedziecie z tym zwlekac, tym trudniej wam to bedzie zrobic :)

z bulem musze sie zgodzic z105kg bylem z dziewczyna 3 lata no prawie ale to juz maly szczegol 2i 9 mies przez te dwa lata jak bylismy razem myslalem ze to nigdy nie zniknie ta millsc i wszstko to co planowalismy mielismy plan na dziecko jak dostane prace jak zmienic dom slub kiedy zareczyny i wogole wszystko pieknie ladnie ale w miesiac wszystko to peklo jak banka mydlana nie poklocilismy sie ani nic z tych zeczy poprostu to co bylo zniknelo teraz zostaly tylko wspomnienia ktore sa tez bardzo wazne i nie zamienil bym tych 2i 9 miesiecy na zadne inne wiec kiedy ktos pisze ze bardzo sie kochamy to mnie sie smiac chce sory ale dwa lata to jest bardzo krotko a 17 to jestes mloda i kozystaj z zycia ale pamietaj wszysto z umiarem milego seksu a zawsze mozecie spr po seksie czy kondon nie pekl niech twoj facet wezmie go pod kran i spr czy nie przecieka moze nie jest to estetyczne ale jak sie boisz to jest chyba najlepszy sposob no to sie rozpisalem :D

Właśnie tego nie rozumiem uprawiać seks oralny i badź się zwykłego. Ja myślałem całe życie że zaczyna się od zwykłego seksu. nie jesteś gotowa a robisz mu loda

sqa kondony dla dziewczyn tez i mozna sobie wyliczyc dni cyklu dodatkowo i jeszcze stosunek przerywany niech nie konczy w tobie

Gość Myszeczka17
Zaczęłam od lodzika poniewaz jest to przyjemnosc bez obawy przed ciązą.

Gość DO Myszeczka17
piszesz z tym zboczeńcem co mail ci dał wczoraj?. Chłopak twój o tym wie?

Gość Myszeczka17
NIe,nie pisze.

Gość wójekstaryhuejk
ty nie jesteś w związku tylko w przedszkolu ale ciąża szybko zmieni to w zoo

Gość mireczkaa
moim zdaniem jestes za młoda. A jesli chodzi o zapobieganie ciąży to oprócz gumki wylicz sobie dni płodne.

Gość jeśli będziesz gotowa
to nie będziesz zadawać tutaj pytań tylko to zrobisz, a skoro masz wątpliwości czy jesteś gotowa, to znaczy, że nie jesteś !!!

Gość atanazy_k
spoko, na pewno jesteś, na klasyk, anal i oral z połykiem, kolejność dowolna, a jak Ci się nie spodoba, to spróbuj z innym, aż do skutku