Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł89

Zaper Zapper Energoterapia

Polecane posty

Gość Paweł89

Witam wszystkich. Chciałem was spytać o wasze doświadczenia z zapperem oraz jaki zapper wybrać. Przeglądając różne fora i sklepy znalazłem 3 rodzaje zapperów wartych uwagi. 1 typ: zapery wg schematu z książki dr Huldy Clarks 2 typ: udoskonalony zaper Huldy przez Liliann Elmborg - Medikzap 3 typ: rosyjski zaper Cem tech i jego następca Radamir z modułem BRP Wg moich informacji schemat książkowy Huldy Clarks zawierał jakiś błąd (nie znam się na schematach) oraz zastosowanie diod walcowatych nie było dobrym rozwiązaniem, ponieważ część energii uciekała przez krawędzie. Dowiedziałem się też również, że prawdopodobnie ustawianie częstotliwości na inną niż + - 30 kHz nie ma sensu (na allegro są zapery z możliwością ustawiania częstotliwości). Liliann Elmborg udoskonaliła zaper Clarks stosując okrągłe diody i pokryła je srebrem (wg niej srebro przenika razem z prądem do organizmu - działa bakteriobójczo). Badany w Szpitalu Klinicznym nr 1 w Lublinie w labolatorium mikrobiologicznym. 2 powyższe zapery są zasilane przez baterie (clarks - 9v, Elmborg 3v zmienia w 9v). Poniższy jest podłączany do sieci elektrycznej - zaper Radamir - zamiast diod ma 2 "branzolety" i jest to mini rezonans magnetyczny. Działa częstotliwością + - 30 hz. Dodatkowo zawiera moduł BRP (polaryzator biorytmiczny) (cem tech tego nie posiada). Wkłada się do niego płytkę ferromagnetyczną z informacją o 160 ziołach przeciw pasożytniczych i przechodzą one wraz z prądem do organizmu - wspomaga usuwanie martwych pasożytów (niewiarygodne...!!! ). I można nim strukturyzować wode (woda strukturalna (heksagonalna) gdzie cząsteczki wody układają się w klastery, tworząc heksagonalne kryształy. Taka woda rejestruje informacje i przekazuje je do naszego organizmu ). Można też strukturyzować wodę z modułem BRP uzyskując wodę z właściwościami tych ziół... Wg twórców Radamir jest czymś w rodzaju akupunktury bez igieł. Jest stosowany w ponad 500 placówkach na terenie Rosji. Czy ktoś z was posiada jakiś zaper i sprawdzał jego skutecznosć? Zapraszam do dyskusji w 2012 roku o skuteczności zappingu, ponieważ taki temat nie był dawno nigdzie poruszany. Pozdrawiam Paweł. P.S. Jeśli podałem jakąś nieprawdziwą informacje lub ominąłem ważną rzecz proszę mnie poprawić.

Gość ogólnie
to ceny zapperów są z kosmosu wzięte. Ja mam ten z tańszych generatorów. 200-300 zł Coś takiego jak kolega powyżej, ale ustawiam częstotliwość gałkami. Wadą w moim jest przeskakiwanie częstotliwości o jedną dziesiątą. No i nie mam częstotliwości Rifa i srebra koloidalnego nie zrobię :) Ale ogólnie sprawdza się i na to co potrzebuję pomaga.

Gość tak znamy
No i bardzo dobrze,ja tez mam taki za 300zł z płynna rególacja,jaka to wada,jedna dziesiata hz:)ja ma za to czestotliwosc Becka,na czyszczenie krwi z pasozytów:)

Gość tak znamy
oczywiscie ze tak jak napisałeś ,o tej krotności czestotliwosci sa to czestotliwosci tkz.harmoniczne,ale nalezy pamietac za kazda nastepna harmoniczna jest słabsza od poprzedniej az wogóle zanika,wiec zakres czestotliwosci ma sens,a o wodzie to mozna napisac poezje,woda tez ma dusze i pamiec,ja wode to juz przerabiałem:)

Gość marianna pe*
"trzeba zmieniać trzymanie elektrody w dłoniach czy raczej nie jest to konieczne.Mam zepper" a nie wolisz coś innego ptrzymać?

Gość endżi568
bardzo zabawne marianna pe... Nie trzeba zmieniać trzymania diod, ponieważ to nie zmieni tej "jakości" przepływu. Zmienić częstotliwość może wilgoć np potliwość rąk, także przy zappowaniu nie powinniśmy mieć wilgotnych dłoni. Więcej o tym w książkach dr Clarks i dr Elmborg. marianna pe to że zappujesz się "czymś innym" nie obchodzi nikogo, daruj sobie udzielanie się w tym temacie ;] an_mat czy miałeś możliwość strukturyzacji wody jakimś urządzeniem czy interesujesz się tylko wiedzą nt. fenomenu właściwości wody :)?

Gość endżi568
oj nie an mat tylko użytkownik :tak znamy:

Gość heeeehhhhe
"srebro przenika razem z prądem do organizmu" dalej nie czytam bo się posikam ze śmiechu :D:D:D

Gość tak znamy Mirek
Tak an_mat,warto zmieniac elektrody ze wzgledu na biegunowość,warto przed trzymaniem elektrod owinac je cianka bibuła nasaczona w wodzie lepiej przewodzi impulsy,co polepsza dzaiałanie

Gość użytkowniku
heeeehhhhe, a śmiej się śmiej. Żebys tak kiedyś srebra nie musiał(a) żreć hie hie.

Gość tak znamy Mirek
No ale na nie trzymanie moczu heeeehhhhe,zapper tez jest skuteczny,wiec polecam:D

Gość Paweł89
Można się śmiać z tego nie mając wiedzy. Korzystał ktoś może z Radamir ?

Gość s.o.s
dobrze to trzymać przy sexie super doznania

Gość jkka
Czy może ktoś posiada instrukcję obsługi urzadzenia ZAPPER CLARK/BECK R-9S z FUNKCJĄ scan f-warmed. Nieuczciwy sprzedawca nie przyslam mi jej a to uniemoż,liwia użytkowanie dośc drogiego urzadzenia.

Gość ske
jkka czy udało Ci się zdobyć instrukcje do zapper R-9S? Mam podobną sytuacje jak Ty - dostałam urządzenie bez instrukcji... i bez możliwości dalszego kontaktu z dostawcą :(

Gość gość
Jeśli byłby ktoś zainteresowany to mam do sprzedania Zapper RIGCAD - używany 2 miesiące - W PEŁNI SPRAWNY. Sprzęt jest magiczny - używałem 2 miesiące i o dziwo Zapper mnie wyleczył z ciężkiego przewlekłego zapalenia zatok - lekarze sobie nie dawali rady i ciągle faszerowali mnie antybiotykami które pomagały na tydzień i historia zaczynała się od nowa. Zapper w ciągu miesiąca usunął u mnie wszelkie dolegliwości. Zapper RIBCAD jest godny polecenia - bardzo dobre wykonanie, intuicyjna obsługa i bardzo dużo predefiniowanych programów - ja osobiście używałem RIFE ale wszystkie funkcje opisane powyżej. Producent udzielił gwarancja 24 miesiące czyli zostało jest 22 miesiące gwarancji (nie dotyczy materiałów eksploatacyjnych, uszkodzeń mechanicznych oraz z winy użytkownika)

Gość gość
Czy oferta sprzedaży Zappera jest aktualna? Proszę o kontakt. Jestem zainteresowana.

Gość gość M
jestem zainteresowana kupnem . Prosze o odpowiedz czy aktualna oferta

Gość gość
Polecam "Super Ravo Zapper" :) więcej informacji na zdrowietest.pl/cennik/ lub allegro.pl/wypozyczalnia-ravo-zapper-usun-grzyby-pasozyt-itd-i7429880281