Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaeS

Życie po zdradzie przez kobietę

Polecane posty

Gość KaeS

Witajcie! mam pytanie do tych pań, które zdradziły swoich partnerów. Czy po zdradzie wasz związek dało sie uratować? Jestem z kobietą już 4 lata. Układa sie nam idealnie - żadnych kłótni, gorące uczucie, staram sie jej dawać wszystko co tylko chce. Mimo to zdradziła mnie z kolega z pracy ;> Przez okres roku, spotykali sie od czasu do czasu na randki - dwa razy ja przeleciał. Był to dla mnie szok kiedy mi powiedziała(pół roku po tym jak już przestali sie spotykać). Kocham strasznie i wybaczyłem. Jednak teraz non stop czynie jej wyrzuty, zacząlem ja traktowąc w lózku jak dziwke(chociaż jej to sprawia przyjemnośc widać). Kocham ją mocno jak dawniej ale stałem sie teraz duzo bardziej podejrzliwy, nachalnie przegladam przy niej jej telefon, czytam smsy. Czy ona nie przestanie mnie kochać jeśli będę taki nieufny i zazdrosny wobec niej? Kiedy ufałem jej tak bardzo, ze nie pilnowałem wcale.

Gość KaeS
Aj no, gdybym z niąl był miesiac, dwa, pół roku to tak. Ale to juz kilka lat, kawałek życia. mam twardy charakter i potrafię wybaczyć. Zastanawiam sie tylko czy ona ze mna teraz da rade wytrzymać. Bo juz czuje ze sie zmieniłem. Kocham mocno jak nie jeszcze mocniej. Ale jakos mniej szanuje w łózku, stalem sie ostrozny, wścibski i wyrachowany wobec mniej. Walcze z tym ale to trudne.

Gość jak chcesz robic prowo
to bez taki ";>" a teraz idz spac bo jutro szkola 🖐️

Gość ale ale ale no tak niestety
to nie tylko zdrada, ona okłamywała cię przez rok, wybaczysz, tak ale nigdy nie zapomnisz, coś w waszym zwiazku skończyło się raz na zawsze i po drugie, ona cię nie kocha, kobieta by zdradzic musi wpółgrać wiele rzeczy, nie tylko okazaja, ale brak czegoś w zwiazku, oslabienie uczuć, wiec zdradzi cie znowu, niestsy, nie wierz ze stanie się inaczej, juz sie zeszmaciła, az do nastepnego poznania faceta