Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darmięta

jak znaleźć faceta?

Polecane posty

Gość Darmięta

Słuchajcie, mam straszny problem. Mam 22 lata, od dawna z nikim się nie spotykałam, jestem dziewicą. I chciałabym znaleźć jakiegoś faceta. Zastanawiam się, czy jakiś facet byłby w stanie zaakceptować laskę, która w tym wieku jest dziewicą, nie ma praktycznie żadnego doświadczenia i nie będzie z nim nigdy uprawiać seksu oralnego. Myślicie, że mam jakieś szanse? Czy to zbyt wysokie wymagania?

Gość Darmięta
bardzo śmieszne... liczyłam na jakieś konkrety

To, że masz taki wiek nic nie znaczy, jesna kobieta jest gotowa stracić dziewictwo w takim wieku inna w innym to nie ma nic do rzeczy poza tym faceci lubią kiedy sa tymi pierwszymi.. :) twoje wymaganie sa niemal minimalne a co do seksu oralnego sytuacja moze sie zmienic, uwierz mi :) uwazam ze jesli uwierzysz i szczerze zechcesz to szybko znajdziesz faceta :)

Gość Darmięta
Problem w tym, że ja już 3 lata bardzo chcę i nie mogę znaleźć faceta. Jak już się jakiś przyplącze, to albo totalnie odpychający z wyglądu, albo z charakteru.

Gość life is brutallllllllll
jak jestes ładna to calkiem mozliwe ze bedzie wrecz zachwycony ze jestes dziewica a jak jestes dziewica bo nikt cie nie chciał to bedziesz mieć grubszy problem ze znalezieniem faceta

Gość Darmięta
No, to chyba naturalne. Byle jakiego, bez wykształcenia, bez pracy, bez znajomości higieny i tak dalej to każdy troll znajdzie.

to moze cos z toba jest nie tak ? nie obraz sie ale trzeba sie nad tym zastanowic.. moze odrzucasz facetow od siebie zachowaniem czy czym kolwiek.. zbereznik- no widocznie jakies ma ale jednak albo jedno albo drugie jednak musi byc zeby chlopak zainteresowal dziewczyne ;)

Gość Darmięta
@life is brutallllllllll - ni, jakaś specjalnie brzydka nie jestem. Nie mam nadwagi, jakiegoś szpetnego paszcza też nie. Mam powodzenie, ale wszyscy ci kolesie są albo młodsi ode mnie albo totalnie beznadziejni - buraki, albo kolesie, którzy łapią się każdej laski. A faceta na poziomie nie mogę znaleźć... Chociaż się staram.

bo takich na poziomie jest małe i oni wybieraja najlepsze laski a tacy naprawde fajni i z wygladu i z charakteru ze zniewalajacym usmiechem to sie nie wiaz z zadna na dluzej tylko wyrywaja coraz to nowsze i zmieniaja je jak sie znudza

moze to tylko ja mam takie poglady ale moim zdaniem nie warto sie pchac na chama i szukac faceta, jesli sobie odpuscisz-sam przyjdzie znam to z autopsji :)

ja juz chyba wieloktornie mowilem na tej kafeteri ze w wawie na znalezienie chlopaka jest jeden idealny tekst a pochodzi on od mojej kolezanki: leci tak: "... wcale cie nie znam ale zajebiscie mnie krecisz..." i dalej sa 2 wyjscia: 1. albo sie przestraszy i ucieknie, co i tak pewnie by zrobil gdybyscie przeszly do rzeczy 2. albo bedzie "rozwoj znajomosci" nie wiem czemu tego nie stosujecie. nic prostszego nie znam... ;)

karolina czekac to mozna jak sie jest atrakcyjneym i sie nie ma duzych wymagan zawsze lepiej jest cos zrobic zeby pomoc szczesciu

Gość Darmięta
Kurczę, ciężko jest odpuścić kiedy się pragnie związać z kimś na poważnie. 3 lata minęły od mojego ostatniego związku, był totalnie nieudany i od tamtej pory - nie mogę znaleźć nikogo konkretnego na poważnie.

Gość Darmięta
Ja się czasami zagłębiem, ale facet musi mnie czymś ująć. Nie marzę o jakimś przystojniaku z okładki. Chciałabym raczej w miarę atrakcyjnego faceta, który będzie mi się podobał i któremu ja tez będę się podobała. Nie musi być Bradem Pittem, ale chciałabym żeby mi się podobał. To chyba naturalne.

Gość Darmięta
podnoszę

moj facet mnie ujal swoim charakterem, dopiero pozniej az do teraz uwazaam go za najpiekniejszego na swiecie... :)

Gość Darmięta
A gdzie się poznaliście? Może ja źle szukam...

na sylwestra 2 lata temu u kuzynki, jesli lubisz imprezy to czasem jest dobre wyjscie (nie mowie o klubach typu heaven) chodzi mi o domowki, urodziny, parapetowli i sylwestry znajomi znajomych i jakos to leci :)

Gość Darmięta
Chodzę, ale nie poznałam tam takiego faceta, którego bym chciała i który byłby zainteresowany mną. Bo kilku, których bym chciała jest. Niestety, bez wzajemności.

Gość majerskaa
Na pewno nie znajdziesz go na forum... Koledzy w pracy? W szkole? Sąsiad? Sama nie wiem ;-) A konto na http://sympatie.eu/ masz? Więc załóż i próbuj. Sposobów na znalezienie kogoś odpowiedniego jest naprawdę całe mnóstwo.