Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja88

rozpad zwiazku przez seks

Polecane posty

Gość ja88

witajcie, chlopak zerwal ze mna, bo ja chcialm czesciej sie kochac niz on. jemu w glowie byl tylko oral, ale oczywiscie tylko dla niego. ja natomiast lubie seks, jest dla mnie wazny w zwiazku, a dla niego wystarczyloby raz na 3-4 dni.probowalam juz wszystkiego zeby go nakrecic, jednak bez rezultatu. czy sadzicie ze taki zwiazek warto ratowac? czy to sie zmieni?

Gość ja88
ale ja go kocham, a przynajmniej tak mi sie wydaje. czuje sie strasznie niespelniona seksualnie w zwiazku, ale zycie przeciez nie tylko na tym polega, nie wiem jak to tlumaczyc juz mam sobie;S

Sory Bejbe, ale jak facet Cie kocha, to chce zebys miala satysfakcje z seksu. Czyli wychodzi, ze milosc jednostronna. Juz nie mowie tutaj o czestotliwosci, bo to zalezy od libido, ale o tym, ze Ty musialas sie zajmowac jego kootasem, a on nie lubil sie odwdzieczac. ;) 🖐️

Gość ja88
pewnie masz racje madra istoto, a ja glupia poprostu wierzylam, ze cos sie zmieni, rozmawialismy o tym, ale tez do niczego to nie doprowadzilo, na poczatku zwiazku tak nie mialam, jednak teraz strasznie mi to przeszkadza. i te jego teksty, ze jestm seksoholiczka...

Mądra istoto :D Dzieki, nikt mnie tak na kafe nie nazwał nigdy. :classic_cool:🖐️ Seks jest ważny w związku, nie najważniejszy, ale zawsze trzeba się dogadac, a tutaj jak widzisz, nie ma opcji, bo on nawet nie jest skłonny do kompromisu, a kompromis to warunek udanego związku. ;)

Gość ja88
a nie ma za co :) a najbardziej irytuje mnie to, ze on poprostu mowi mi kiedy bedzie mnie zadowalal, ja sie wtedy nakrece, a on albo sie z tego wymiga ze zmeczony, a nic nie robil caly dzien, albo ze juz nie dzis, albo ze pozniej i ja zdaze juz zasnac;/ i jak on mogl wyjsc dzis w srodku nocy i pojechac do siebie, bylam taka awsciekla pewnie postrezgasz to jako glupoty, ale o tej porze nie mam sie komu wyzalic;/

Słuchaj, młoda jestes. Nie warto marnować życia. :) Rozmawiałas z nim, nic nie dało. On teraz Cie zostawil, bo chce Cie ustawic pod siebie, on nie odpusci, ale mysli - że Ty moze jednak. Pomysl tylko, czy chcesz sie meczyc i byc nieusatysfakcjonowana do konca zycia? ;)

Gość ja88
dziekuje za rady, musze wszystko sobie przemyslec, czy warto... glupie serce... tymczasem zmykam spac, dobranoc:)

Gość xendźia
kretynka mu ciagle obciąga mordą i jeszcze go kocha ja pierdddddoIe te polskie kobiety :O dla chlopa to nawet góvvno jego zje i bedzie kochać facet nie chce stosunku to jest jakims pedałem nie chce twojej pipki a ty go kochasz ? yebnieta jesteś :O

Gość DemonVampire
xendzia... to nie tak :) Ona była w związku uczciwa itp, a to, że jej chłop to pajac, to inna kwestia... Dobrze się stało, teraz na pewno znajdzie jakiegoś porządnego, co i jej będzie chciaŁ DOBRZE ZROBIĆ I ŻYCZĘ JEJ POWODZENIA :)

Gość zielona laska
Co za bzdury! Pewnie mu się nie podobałaś skoro zerwał ..

Gość ja88
moze i sie nie podobalam, chociaz mowil, ze sie podobam, ale kto tam go wie... mialam co do tego watpliwosci

Gość ja88
wypowie sie ktos jeszcz?