Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukasz zonaty

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość lukasz zonaty

Mam pytanie czy uprawianie seks analny ze swoim partnerem mężem i co uzywacie żeby nie bolało i lepiej wchodził. Bo chce z zona spróbować i nie wiem jak zrobić żeby nie bolało

Gość Gumowy Joe
wloz pod pache, tam nie boli... :-)

Gość zenadaaaaaaa
żel-durex. to nie chodzi o to ze boli tylko jest nie przyjemne. radze zrobic sobie lewatywe przed seksem analnym,mozna ja kuopic w aptece. bo jezeli sie nie zrobi to mozecie sobie obrzydzic seks analny juz na amen

Gość Gumowy Joe
Jak juz pisalem wczesniej, daruj sobie anala, gdyz po dluzszym uzywaniu, twoja kobieta bedzie miala problem z trzymaniem kupki. Kazde puszczenie baczka bedzie sie konczylo ''przebitka'' na majtkach i nie bedzie slychac prrrr tylko uuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhh! :-)

dupa jest od srania, nie od kochania takie jest moje zdanie i meza tez (na szczescie) dla mnie to nienaturalne i moze prowadzic do problemow zdrowotnych kobiety

Gość gumowy joe coś o tym wie
bo sam ma luźny zwieracz. to ze gościu chce sprobować, nie znaczy ze będzie tak jechal żone każdego dnia 3 razy...:o

i polecam do tego zwyką oliwke bambino, tania, wydajna i można potem używać np do kąpieli. żeli dureksa nie polecam bo wysychają

Gość pocowogolemamsiestarac??
Przesadzacie już z tym wtykaniem chuja w każdą dziurę :O Nie wiem skąd się to bierze. Jakieś przygotowania, lewatywy, nawilżenia - spontan jak cholera. Wy czerpiecie jeszcze jakąś radość z seksu czy to już tylko mechaniczne testowanie otworów, pozycji i konfiguracji?

Gość Gumowy Joe
Niestety, nie dane mi bylo sproboweac i jakos nie pale sie do tej pieszczoty:-), ale mam kolezanki, ktore maja duzo znajomych homosiow i cos na ten temtat wiedza z autopsji.

też mam kolegów gejów i jedem ostatnio mial wypadeczek w pracy, nie dobiegl do kibela, obsrał spodnie z góry na dól. ale oni to robia ciągle, a w tym przypadku to chwilowa odskocznia. i zgadzam się z przedmówcą!! spontan, spontan, spontan, a nie bieganie ze strzykawą do kibla, potem 2 godziny na kiblu, żeby wszystko wyszlo, i cały dzien myśleia o tym czy wszystko będzi eok!! dupa tam, to ma wyjśc samo z siebie

Gość Gumowy Joe
a jak komus sie spodoba i wejdzie jej w krew? bedzie miala przesrane... :-)