Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepoczekamniemanaco

Tatuaż, symbol :)

Polecane posty

Chcę sobie zrobić tatuaż, nastąpiło w moim życiu coś wartego upamiętnienia, przełomowego - rozstałam się z człowiekiem, który był dla mnie zły, bił mnie, poniżał. Chcę wytatuować coś, co będzie mi się kojarzyło z niezależnością, wolnością, nowym życiem... myślałam o jakimś motywie kwiatowym, zaczerpnięciu z mowy kwiatów, ale nie chcę, żeby to był wielki tatuaż, a wolność oznacza ponoć dzika śliwa - musiałabym chyba pod to oddać całe plecy ;) :D Macie jakieś pomysły? Chcę, żeby ten tatuaż, dla innych niby zwykły rysuneczek, mnie przypominał, że już nigdy nie powinnam pozwolić na niszczenie mojego życia, nikomu. Pomocy ;)

ja myslalam o kotwicy na przedramieniu lub tygrysie na klacie:classic_cool:

dobry podszyw, uśmiałam się :D

Gość I love my mom and my didlo
ja pierdole następna co będzie sobie kwiatka tatuować na stopie albo innych łydkach 🖐️ i jeszcze jaka ideologia hahah weź se lilie wytatuuj to przecież kwiat pogrzebowy tamten związek umarł więc będzie pasować jak ulał :D

widzę, że nie zrozumiałaś pytania, dziewczynko ;)

Gość ja tez sie
usmialam

Gość wieloryba one sa
WOLNE

hejters gonna hate...

Gość DemonVampire
Hej :) Ja też mam w planach tatoo, ale nie związany z żadnymi wspomnieniami. Chcia.łabym Vampirzycę z herbem mojego kochanego klubu :) Dobrze, że rzuciłaś tego ciecia... Proponowałabym coś innego... żadne tam kwiatki sratki, tylko np. jakiegoś smoka, każdy ma inne znaczenie, albo jakiś motyw nawiązujący do Twoich zainteresowań lub pasji. Uwierz... wspomnień i związanych z nimi rzeczay nie warto tatuować. A skąd jesteś?

Gość Nooo!
TATUAZE SA JUZ NIE MODNE.....to przezytek....niestety...

Gość Nooo!
mam mocherowy berecik:)

Gość DemonVampire
Nooo! Ale jak ktoś lubi, to niech się tatuuje, ja zawsze chciałam mieć kolczyki i tatuaż, kolczyki już mam, teraz to drugie :) Każdy robi co lubi :)

Gość DemonVampire
mam 67 lat, poczekam az siw wyprowadze od ojcy i wtedy sie wytatuuje:)

Gość DemonVampire
Podszyw... dobra i tak nikt na Ciebie nie zwraCA UWAGI :)

jestem z Warszawy, będę się tauować w Szerytattoo, bo ten styl mi odpowiada, chcę cos delikatnego i kobiecego i naprawdę związanego z tą historią, bo wiele mnie nauczyła, a trwała... dłuuugie lata ;)

Gość DemonVampire
HEJ AUTORKO :) Ja też z Wawki, ja będę robić w AZAZELU. Też super studio. Tylko wiecznie nie mam czasu.... Bez kitu praca,praca,praca. A gdzie się mieśći to Twoje studio?

wygoogluj sobie, bo warto, masz tam i lokalizację, i prace, są niesamowite :)

Gość DemonVampire
Ok zobaczę, ale zdecydowałam się już :) Wiesz, robiłam tam kolczyki i ja łapię przyzwyczajenia do miejsc... Poprzednim razem pare lat temu gdzie iondziej kolczyk robiłam i gnił mi język :) a w Azazelu jak mi zrobili to nic się nie działo, 4 dni i opuchlizna zeszła i nic nie bolało :) Ale zajrzę obejrzę :) Może będziemy mogły pochwalić się tatusami :):):) A podoba Ci się kwiat lotosu?

Gość Nooo!
Tak mam ha ha ha.... autorko! mnie wolnosc kojarzy sie z ..ptakiem w locie..... ale to nie zmienia faktu ze tatuaze to przezytek!! ...no chyba ze w Polsce sa jeszcze takie col....

teraz jestes jeszcze pod wplywem emocji - poczekaj troche i wtedy sie ewentualnie zdecyduj - tatuaz jest na cale zycie, a Ty jeszcze chcesz taki duzy sobie zrobic a jesli chodzi o wolnosc, to bardziej niz roslina kojarzy mi sie ona z lataniem, ptakiem - w tych bardziej okolicach niz z roslinami, ktore cale zycie sa w jednym meijscu

Gość DemonVampire
podszyw :)

Gość DemonVampire
Przeżytek czy nie, kto co lubi. Ja nie idę za modą... Jak miałabym ubierać się jak pani Karolina Malinowska to nie wychodziłabym z domu :)

Gość DemonVampire
a g n i e s z k a a jaki znak zodiaku ? Ja już jak pisałam chciałabyum Vampirzycę z herbem klubu na sercu czy gdzieś wkomponowany :)

Madz, ja nie chcę czegoś tak oczywistego, jak ptak, masz rację, rośliny rosną w ziemi, ale pną się ku górze, ku słońcu, dlatego myślę o groszku... jakaś ładna rycina, dobrze zanimowana przez tatuażystę, myślę, że mogłoby to dobrze się prezentować, a dla mnie mieć znaczenie. Nie chcę nic dużego, jak pisałam, z tego właśnie powodu odpada dzika śliwa - bo za dużo miejsca zajmuje. Tatuaż nie ma być na widoku, ma po prostu być i przypominać do końca życia, że jestem wolnym, niezależnym człowiekiem ;) Nooo! - gratuluję ci poglądów, czyli tatuaże robi się, bo są modne? :D ja akurat nie zamierzam tatuować się dla szpanu i mody ;)

Gość o5o
ja se wytatuowalem na plecach twarz wokalisty Immortal :classic_cool:🖐️

Gość DemonVampire
agnieszka, ja też lew !!!!! :) jaka data urodzenia lwico :)