Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julian679

psychika

Polecane posty

Gość Julian679

Mam 20 lat. Ze wzgledu na problemy rodzicow(finansowe, kryzys) w wieku 18 lat poszedlem do pracy, wszystko szlo bardzo ciezko ale dalem rade jakos utrzymac nowowybudowany dom, teraz juz nie daje rady finansowo, od pewnego momentu ciagle jestem senny, mam bol w klatce piersiowej, boje sie siedziec sam w domu, wszystko odkladam na pozniej, boli mnie glowa, obwiniam sie za wszystko i mysle ze moze lepiej gdyby mnie nie bylo. Zle mi z tym stanem psychicznym ale co ja mam teraz zrobic? jak poprowadzic swoje zycie?

Gość tak znamy
masz poczatki depresji i nerwice,psychoterapeuta Ci pomoze,tu nie otrzymasz pomocy

Gość tak znamy
A Ty Bożenka bez domu :( jestes bez domu?? naprawde??hmmmmmm

...ale zmiana diety daje dobre efekty w leczeniu, u mojego męża po zmianie diety odeszły takie dolegliwości w niepamięć...leki nie pomagały w wręcz zaszkodziły. Psycholog też wskazany ale gdzie znaleźć takiego z prawdziwego zdarzenia ? ja nie mam pojęcia, takich ludzi jest garstka.

Gość tak znamy
To prawda ze psychoterapeutów z prawdziwego zdarzenia jest mało,czasami trzeba przeswiwtlic cała Polske zeby go znalezc ja znalazłem kiedys w Warszawie,a pozniej w Złotoryi,dieta ok ale tu trzeba działac na wszystkich poziomach,tak psychicznych jak i fizycznych,ruch fizyczny ,hipnozy,psychoterapia,pozytywne myslenie,ralaksacja,cwiczenia Ty betanskie,moze byc Joga itp

Gość tak znamy
Bożenka bez domu :(,w necie owszem jest bardzo duzo materiałow sama z wielu korzystam,ale osoba która nie ma jeszcze zadnego pojecia jak co działą i dlaczego,poza tym jak sie wziasc za siebie skoro nie ma motywacji???to sie nie ma prawa udac,samemu mozna pracować jak juz sie jest po terapiach lub a trakcie

Gość tak znamy
Nie no spoko Bozenko bez domy,tylko ja juz pisze głebiej,poczatki sa jakie sa,kazdy szuka na ile mu mozliwosci pozwalaja na dany moment i na ile go stac,wszyscy w zyciu robimy wszystko najlepiej jak potrafimy w danym momencie i na ile pozwala nam nasza wiedza i doswiadczenie:)

Gość tak znamy
Nie no nie musisz sie ze mna zgadzac Bozenko bez domu,a ja nie wiem,gdzie sie zagubił autor tego tematu,nie wiemy nawet ile ma lat w tej chwili???

Gość tak znamy
No tak napisał ze ma 20l ale czegos tu nie rozumie,ma nowo wybudowany dom??a z czego on wybudował i kiedy zdarzaył w tak młodym wieku???a w rodzinie ma nie za ciekawie skat tyle pieniedzy??,jakies tu sa niescisłosci moze dlatego zaginał???hmmmm

Różne są sytuacje życiowe, wiec trudno stwierdzić skąd miał pieniądze na dom. Autor zaginął więc nie będziemy chyba debatować i gdybać :) Ja zmykam i pozdrowionka przesyłam

Gość tak znamy
wiem ze rózne sa sytuacje,ale znikniecie autora to jakas ucieczka,ale przed czym????hmmmmmmm