Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana;((

czy to ciąża??;(

Polecane posty

Gość załamana;((

musze z kims o tym popisac bo chyba zwarjuje... kochałam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia wiedzialam ze to zly pomysł jednak teraz czasu nie cofne... do miesiaczki mam jeszcze prawie dwa tyg ale juz od jakiegos tygodnia czuje bol to znaczy takie dziwne uczucie w brzuchu jakby przed miesiaczka chociaz jeszcze sporo czasu do jej nadejscia i nigdy wczesniej tak nie mialam...pobolewa mnie tez czasem z boku jakby jajnik... czy to mozliwe ze juz kilka dni od zapłodnienia mozna czuc takie objawy?

Gość usialalalalalalla
ile masz lat? 12?

Gość z opisu to ten ból
w jajniku wygląda na owulację a nie na ciążę :) Jesli masz watpliwości, to udaj sie do przychodni i zrob test beta hcg, daje wyniki lepsze, niz test ciązowy

Skoro do miesiączki masz jeszcze 2 tyg. to prawdopodobnie teraz masz owulację. Ciążę bym wykluczyła. Spokojnie.

Gość załamana;((
tylko w tym problem ze mam bardzo nieregularne miesiaczki a cykle są długie bo okolo 32 a nawet 36 dni... nie moge wyliczyc sobie kiedy sa te dni płodne a przy jajeczkowaniu nigdy nie odczuwałam takiego uczucia w brzuchu jak przed miesiaczka...

Gość mokinka
Mamo małolaty znowu biorą się za sex.

załamana;(( musze z kims o tym popisac bo chyba zwarjuje... kochałam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia wiedzialam ze to zly pomysł jednak teraz czasu nie cofne... do miesiaczki mam jeszcze prawie dwa tyg ale juz od jakiegos tygodnia czuje bol to znaczy takie dziwne uczucie w brzuchu jakby przed miesiaczka chociaz jeszcze sporo czasu do jej nadejscia i nigdy wczesniej tak nie mialam...pobolewa mnie tez czasem z boku jakby jajnik... czy to mozliwe ze juz kilka dni od zapłodnienia mozna czuc takie objawy? DZIECI W DOMACH DZIECKA TEZ CZASU NEI COFNĄ MYŚL GŁOWA A NIE...I DOROSNIJ A POTEM SIE....

Gość bo organizm nie zawsze
sygnalizuje owulację bólem w podbrzuszu!!! Skończ się schizować, bo sobie uroisz ciążę. Idź zrób test i po kłopocie. Jak masz nieregularne cykle to tym bardziej się dziwię, że chociaż gumki nie użyliście.

Gość Co????!!!!!
Ty masz bardzo nie regularne cykle?Są w porządku.Nie regularna byś miała jakby ci się wachały od 25 do np 35.Teraz jesteś w trakcie owulacji albo na dniach będzie.Prz twojej długości owulacja wcześniej nie występuje bo średnio jest na 12-16 dni przed miesiączką.A w którym dniu cyklu się kochaliście?Poza tym nie ma tak szybko objawów ciążowych.Ale skoro dalej masz wątpliwości zrób test w dniu spodziewanej @.

Gość załamana;((
nie wiecie ile mam lat a tak krytykujecie, chce po prostu z kims o tym popisac chyba po to jest forum a zreszta zlewam na takie glupie teksty

Gość załamana;((
te 32 36 to własnie zazwyczaj mam jesli jestwszystko ok. przedostatnia miesiaczke dostałam po 59 dniach ale to przez stres i wysilek fizyczny.

Gość mireczkaa
nie sądzę, żeby to była ciąża:) Ale jedno jest pewne- te schizy powinny Cię czegoś nauczyć. Mnie zawsze kłuje jajnik jak mam owulację, więc się nie martw.

Gość im więcej będziesz o tym
mysleć, tym większą będziesz mieć schizę!!! Odpowiedziało Ci już kika osób, że to w ich odczuciu jajeczkowanie, a Ty dalej swoje.

Gość Co????!!!!!
Jest coś takiego jak ciąża urojona.Jak sobie wmawiasz że jesteś w ciąży ciągle o tym myślisz to masz wszystkie objawy.Od bólów brzucha po wymioty,powiększone piersi...a z twoim podejściem i to niedługo cię dopadnie:)Nie świruj tak dziewczyno.Nie dawaj więcej bez zabezpieczenia to będziesz miała spokojną głowę.