Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MoniQue69

Zdradzane kobiety, prosze o pomoc.

Polecane posty

jakie sa sygnaly? wlasnie wychodzil z domu wczesniej niz zwykle do pracy, musial zalatwic ubezpieczenie samochodu, mowi ze godzina chyba starczy juz druga niedlugo bedzie, wczesniej ukladal na polce rozne pierdoly gdzie mamy prezerwatywy... jak wychodzil wydawalo mi sie ze ma cos w kieszeni bo lekko sie tak datknal jakby sprawdzal czy czegos nie zapomnial. zanim zareagowalam i skojarzylam fakty wyszedl. mac :/

Gość zuzianna
przede wszystkim telefon, chowanie, kasowanie polaczen, smsow Jak i nie odbieranie jak jest poza domem. Zadzwon i zobacz czy odbierze pod jakims pretekstem nie wiem niech cos kupi w sklepie albo cos;) Przelicz prezerwatywy bedziesz wiedziala czy jakas zniknie od tej pory.

pierwsze co to przeliczylam prezerwatywy :D telefon, skrzynka nadawcza zawsze pusta, ale moze to ze wzgledu ze jest strasznie pedentyczny nie lubi miec balaganu takze w komorce, ma tylko kilka numerow ktore uzywa, komorki nie zabral tym razem pod pretekstem ze ma minuty i mam wykorzystac. ale pusta skrzynka nadawcza jest od zawsze. zawsze kasuje, nawet ode mnie, zaraz po przeczytaniu, taki nawyk...

Gość zuzianna
przejrzyj biling ? wtedy zobaczysz gdzie dzwoni itd no jesli cos jest na rzeczy to musi jakos sie umawiac ? moze ma drugi tel?? Przede wszystkim obserwuj go. A na drugi raz nalegaj zeby zabieral telefon, zawsze mozesz go namierzyc ;) A moze tylko Ci sie wydaje ze on cos kombinuje na boku ??

no wlasciwie nie ma powodu by zdradzac ale wiem ze uwielbia kobiety, zawsze tak bylo. obserwacja! zalatwione. a moze po prostu troszke swiruje?? ehh

aaa uwielbia kobiety:/ tylko w jakim sensie?jesli w takim jak mysle to lipa;( ja zawsze takich omijałam szerokim łukiem! cale zycie chcesz go pilnowac? popadniesz w obłed;/

on uwaza ze sie uklada, ale ja widze to inaczej. klucimy sie, on che imprezowac, ja nie, tylko dlatego ze gdy pije zaczyna robic problemy, sex chce codziennie, ja nie mam codziennie ochoty, 5 razy w tyg zwykle, a jak mam okres to marudzi i pyta dlaczego on musi miec post...

lubi tanczyc i flirtowac, dawac dwuznaczne sygnaly jak sie napije ale nic po za tym, przynajmniej przy mnie.

i robi sie agresywny jak jakis koles zagada do mnie. to moze oznaczac ze jest zazdrosny i mi nie ufa bo sam tak robi..?

Gość zuzianna
Ale w swoim zachowaniu nie widzi nic zlego?

nie, na drugi dzien czasami przeprasza i mowi ze wie ze nie powinnien tak tanczyc z kobietami kiedy jestem przy nim. tzn ze jak mnie nie ma to moze smialo?! nie jestem o to zazdrosna bo tez tancze z innymi ale nie wiem po prostu cos mnie tknelo, nigdy nie pomyslalabym ze moze mnie zdradzic, dzis jakos przez to ze grzebal w tej szafce... i ta kieszen...

Gość zuzianna
sa to obce kobiety? Moze cos innego wyciagal z tej szafki? Musialby byc glupi biorac gume z waszej paczki :P moze sprobuj przypomniec sobie ile razem zuzyliscie:) i sprawdz czy sie zgadza.

probowalam, nie da rady, kupujemy co jakis czas rozne, troche sie ich nazbieralo, wzial wszystkie i wlozyl do jednego pudelka, w sumie 12, a w pudeleczkach z metalu jest po 3, wiem ze uzylismy jedna z rozowego pudekla, ale teraz wszystkie pomieszane... przypadek?

Gość zuzianna
moze pomieszal specjalnie zebys sie nei kaplenla ze brakuje no chyba ze szukal czegos innego i przez przypadek sama nie wiem.