Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana1988

czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość zdenerwowana1988

Cykle zawsze miałam regularne (30dni) ale od kąd współżyje z mooim chłopakiem, moje cykle wynosza nawet do 34dni. Ostatnia miesiączkę miałam 09.12, współżyłam z moim chłopakiem 16.12 (tydzień po pierwszym dniu krwawienia) kochaliśmy się z prezerwatywą, która się ześlizgneła,ale on mówi, że "kochaliśmy się na końcówce" trzy dni potem, odczuwałam silne bóle piersi, mdłości, ślinotok i dreszcze, które trwaja do dnia dzisiejszego. zrobiłam test po 7,12, 19 dniach po współżyciu i wynik był negatywny, wiem, że nikt tu nie jest jasnowidzem... ale czy to możliwe, ze jestem w ciąży? czy są to jakieś dziwne zaburzenia hormonalne..

Gość zdenerwowana1988
UP

Gość przy chorobach tarczycy tez
taaa, trzy dni po stosunku masz objawy ciazy ..... moja odpowiedz nie, nie jestes w ciazy, poczekaj do 35 dnia cyklu albo idz na bete , juz by ci wskazala

Gość Puknij ty się w głowę
bóle piersi, mdłości, ślinotok 3 dni po stosunku. Ile ty masz lat ? Naczytały się dzieci o objawach i myślą, że one występują od razu... :o a chodzisz często siusiu ? Może masz juz ciemną kreskę na brzuchu ? a może ruchy już czujesz ?

Gość zdenerwowana1988
ale te dolegliwości, trwają do dziś, wiem ze to troche śmieszne, ale nie wiem, czy to zaburzenia hormonalne czy ciaża... Co do tarczycy- za każdym razem, jak idę do lekarza, to dostaje skierowanie na badanie krwi.. ale poxniej okazuje się, ze wszytko jest w normie.

Gość przy chorobach tarczycy tez
to jest nick z innego topicu , ale ok. No a pod jakim kontem badasz krew ? sluchaj, bol piersi od polowy cyklu jest zwiazany z hormonami, torbielami ( wiem, bo tez mialam ). Owulacja wg.kalkulatora wypada Ci ok 29/12. Nie ma szans, żeby plemniczki przetrwaly, a jeśli to test zrobiony 05.01 ( pięć dni po owulacji) ciąży CI nie wykryje, choćby nie wiem jaki był czuły. Na moje oko nie jesteś w ciąży, ale zrób sobie badania wszystkich hormonów, nie tylko tarczycy. Długie cykle mogą być objawiem podwyzszonego testosteronu

Gość zdenerwowana1988
hej, dziękuję za odpowiedź :))) Badania krwi, zawsze były robione na sprawdzenie stanu TSH (wychodziło wszystko idealnie wynik = 3,840 ( norma od 0,510-4,300) co do piersi, mam w nim też guzka, ale po badaniach usg w październiku stwierdzono, ze ma on charakter łagodny i nie stwierdzono zadnych zmian ogniskowych....

Gość zdenerwowana1988
up

Gość kasia438
zdenerwowana1988 Ile chłopak ma lat?

Gość zdenerwowana1988
20 ;)

Gość zdenerwowana1988
uuuuuuuuuuppppppppp

Gość zdenerwowana1988
uuuuuuuuuuppppppppp