Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zloren

Kobiety po 40?

Polecane posty

Gość Rambo20122
cyt....Co oni widza w mej pupie ?.. ano widza niezdrowa nadwage :) Kobiety po 40 nie maja samodyscyplina i maja tluste pupy i nie tylko.;) Oszukuja same siebie ze sa atrakcyjne a wpieprzaja rozne tluste potrawy i dziwia sie patrzac w lustro ze cos sie zaokraglily:) tu i tam :) a przeciez tak sie "ograniczaja".!;) w jedzeniu. Moze i rozumieja ale ciezko im to wdrozyc w zycie ,ze po prostu zmienia sie metabolizm i nalezy jesc 90% warzyw w codziennym posilku aby utrzymac wlasciwe zapotrzebowanie na wartosci odzywcze. Jestem zlosliwy ale wciaz slysze w moim biurze utyskiwania ze "oj! cos mam nadwage" i zaraz "ale jeszcze faceci namnie leca!" a pupa rosnie ! a facet po 40tce to mysli tylko o tym aby zaliczyc kolejna damke bo jakosc juz sie nie liczy ale ilosc! bo wiek emerytalny juz blisko a tu sie nic nie dokonalo wielkiego w zyciu !;)

Gość ona 45
Witam w ten piękny dzień

Gość stringi:)
Miłej niedzieli:) Cybercyber jesteś?

Gość Mysia M
Cześć! Postanowiłam i ja coś dorzucić. Nie będę się reklamować, tylko parę zdań. Mam 38 lat, fajną figurę, ciało, z którym się doskonale czuję, mam jakieś tam doświadczenie, wiem czego chcę od życia i od seksu. Dbam o siebie, jestem wydepilowana, piersi mam jędrne i nieduże, karmienie nie wpłynęło na nie źle, mam tatuaż ( domyślcie się gdzie :):) ) oraz biżuterię intymną. Tyle o mnie. W seksie oczekuję zaangażowania na max i sama też tego przestrzegam, wiem jak zadowolić mężczyznę i sama umiem pokierować, żeby i on mnie w pełni zaspokoił. Lubię eksperymenty i nie boję się ich. Jestem świadoma swoich potrzeb, mówię o nich jeśli trzeba, nie lubię tabu oraz braku szczerości. Nie porównuję się z młodszymi paniami, nie oceniam, gdyż sama tego też nie lubię. Znam swoją wartość i kobiecość. Lubię dawać, ale oczekuję tego samego. Ostatnio myślę o dotyku innej kobiety - może się na to zdecyduję, kto wie....

Gość F40
kobiety po 40 nie wiem ale wiem jakie są po 30... to połączenie wulkanu i wytrawnego wina, smak leśnych poziomek i powiew morskiej bryzy o zachodzie słońca mmmmm :classic_cool:

Gość masstergood
kręcą mnie czterdziestki

Gość Damian99
Uważam, że dopiero po 40tce kobieta jest pełna temperamentu i wie jak jak uprawiać sex. Dopiero po 40tce kobiety są pełne sexapilu. Wiedzą jak należy zadowolić partnera i potrafią partnerowi powiedzieć jakich pieszczot od niego oczekują. Właśnie odlotowe orgazmy zaznałem podczas sexu z kobitami po 40tce. MARYSIU ja też jestem cały wydepilowany i uwielbiam również kobiety wydepilowane. mój emeil szafarz11@o2.pl

Gość greads
sa super , doswiadczylem . Zarowno w lozku jak i caloksztalt.

Gość BambiVera
Od kilku lat , jak tylko mam ochotę dodaje Cupido max do deserów mojego męża. Wiem ze zawsze chętnie zje coś słodkiego lub wypije domowy koktajl . I przyznam ze jeszcze nigdy się nie zawiodłam , zawsze jestem pewna że będzie fajnie . Tylko że on o tym nic nie wie . Powiedziałam to wczoraj swojej przyjaciółce , w odpowiedzi usłyszałam że to „ jest nie uczciwe „ i powinnam mu o tym powiedzieć - sama nie wiem co mam zrobić . Czy ktoś mi podpowie co powinnam zrobić

Gość Poczułam tak jakby
po chińsku piszesz cyberku?:D

Gość gość
Pewnie staruszkowie marza o 4...