Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anuśka10000

Antybiotyki a miesiączka. Mam pytania.

Polecane posty

Gość Anuśka10000

Witam Was. W grudniu przyjęłam bardzo dużo antybiotyków. do 29 grudnia powinnam dostać okres. Miałam zapalenie nerek antybiotyk brałam 10 dni. Po dniu spodziewanej miesiączki czyli 30 grudnia robiłam test ciążowy który wyszedł negatywnie. W sobotę 7 stycznia miałam różowy śluz. W niedzielę miałam czysto więc z porannego moczu zrobiłam drugi test który także wyszedł negatywny. Wczoraj 9 grudnia miałam śluz koloru brązowego i teraz znowu jest czysto. Czy antybiotyki tak zaważyły na moim cyklu ? Proszę o odpowiedź.

Gość Anuśka10000
proszę mi pomóc

Gość bywalczyniii
to jak najbardziej realne.

nie napisałaś kiedy był stosunek z którego ewentualnie mogła by być ciąża. Skoro brałaś w grudniu to już wtedy mogły wpłynąć na cykl i przesunąć znacznie owulacje i teraz np jest za wcześnie na wykrycie ciąży. Znam przypadek kiedy dwa testy nie wykryły ciąży w 55 dniu cyklu w robione w odstępie jakoś tygodniowym, a po kolejnych dwóch już wyszedł (jakaś anomalia pewnie). Pewniejszy byłby jednak test beta hcg z krwi. Bo te plamienia mogą oznaczać za równo implantacje jak i miesiączkę.