Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiazpodlasia

Ból jajników? problem ginekologiczny.

Polecane posty

Gość kasiazpodlasia

Witajcie. Mam 21 lat i 3 miesiące temu rozpoczęłam współżycie z chłopakiem. Od tamtej pory mam dziwne bóle w okolicach podbrzusza, jakby jajniki, ale niżej, jakieś 3 cm nad wejściem pochwy - boli po obu stronach, tak jakby szyjka macicy. Na początku myślałam, ze to przez pierwszy stosunek, który bardzo boleśnie przeżyłam (jak i kilka następnych). Ból podczas okresu ustąpił, jednak po okresie, w trakcie owulacji pojawił się znowu. Potem pojawiła się kolejna miesiączka, ból ustapił, a teraz pojawił się znowu (znowu podczas owulacji i jestem pewna, że utrzyma się aż do okresu). Tak wiem - wizyta u ginekologa jest konieczna, niestety najbliższe terminy są na luty. Oczywiście jeżeli objawy się nasilą to pójdę prywatnie, ale jak na razie jest to tępy ból, jakby ktoś mnie cały czas tam ściskał, ale da się wytrzymać - po prostu cały czas to "czuję" i jak już pisałam - mam wrażenie, że to jajniki, ale to chyba zbyt nisko. Ciążę raczej wykluczam, zabezpieczamy się, a do tego bardzo uważamy. Czy ktoś miał podobne objawy? czy to może być zapalenie przydatków albo inne choróbsko?

Gość kasiazpodlasia
dodam, ze miesiączkuję normalnie.

Gość kasiazpodlasia
up