Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
zakochana_w_ksieciu

POZNANIE Z JEGO RODZICAMI

Polecane posty

tak jak w temacie. po jakim czasie chłopak poznaje dziewczynę ze swoimi rodzicami ? Jestem (19 lat) z chlopakiem(20 lat) 14 miesiecy, zawsze spotykamy się u mnie, to on przyjezdza. (z 5 razy bylam u niego na poczatku zwiazku, ale to oczywiscie jak rodzicow nie bylo) na poczatku spotykalismy sie na dworze, chodzilismy na spacery albo na rowery. po jakis 3 miesiacach, zaczelismy sie spotykac u mnie... oczywiscie jak nikogo nie bylo w domu . moich rodzicow poznal u mnie na urodzinach, tj jakos po 6 miesiacach naszego zwiazku... i w przeciagu miesiaca od poznania zdążył jeszcze poznać babcie, ciotki, wujków, sąsiadów, znajomych itd. ;) u mnie w domu czuje sie jak u siebie.. kiedy pytam go, kiedy zapozna mnie ze swoimi rodzicami odpowiada 'niedlugo', 'w przyszlym miesiacu' itd.. na wszystkie imprezy rodzinne chodzi sam, ja wtedy musze siedziec w domu jak taka idiotka... 3 miesiace temu jego siostra miala rocznice slubu... dostal sms, cos w tym stylu: zapraszam Ciebie z osoba towarzyszącą na imprezę. i tam data i godz itd. ;) mimo iz pokazal mi tego sms, poszedl sam... jakis czas pozniej poszedl ze znajomymi na impreze, oczywiscie beze mnie... teraz na spacery raczej nie chodzimy, siedzimy calymi dniami u mnie.. czasem pojedziemy do sąsiedniego miasta do kina, kfc itd . Jest mi bardzo przykro z tego powodu, juz ponad pol roku mowi, ze niedlugo mnie pozna z nimi... za miesiac mam impreze klasowa, oczywiscie kazdy z osoba towarzyszącą i co ? ja nie idę, przeciez nie pojde sama... nie wiem dlaczego mnie tak traktuje.. :( JEST MI STRASZNIE PRZYKRO. :( Dodam, ze w Wigilię mial przyjsc do mnie, a ja w peorwszy dzien Świąt do niego.. oczywiscie cale Świąta, włącznie z Sylwestrem spedzilismy u mnie.. :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować