Gość FGHJKLKJF Napisano Styczeń 10, 2012 EHHH SPORT SPORT I JESZCZE RAZ SPORT TO PODSTWAWA!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Styczeń 10, 2012 Nie uogólniamy :) U mnie dieta zawsze, ZAWSZE szła w parze ze sportem. Nawet było więcej sportu niż diety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a g n i e s z k a _ 1 Napisano Styczeń 10, 2012 to nie jest prawda samym sportem nie zdzialamy cudow jedzac jak dawniej a zmiana nawykow bez sportu, juz daje jakies rezultaty a polaczana ze sportem = 100% utrata wagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wlasnie ze nieprawda Napisano Styczeń 10, 2012 mozna spokojnie schudnac bez sportu. poza tym wiele kobiet ma tendencje do tego ze cwiczac zwieksza im sie apetyt-a wiec sa glodne a wiec wicej jedza. wiec albo zjesz 1000kcal i nie bedziesz cwiczyc albo zjesz 1500kcal ,spalisz 500kcal cwiczac i na jedno wychodzi. poza tym wazne sa SKAD te kalorie pocjhodza. jak ktos zjada duzo wegli a malo zdrowych tluszczow i bialka to szybko i duzo nie schudnie. ciwczac czy nie cwiczac. no i poza tym- na cwiczenia trzeba miec CZAS!!!!!! i ochote :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xaHJGJGF Napisano Styczeń 10, 2012 jestemna diecie 1000 i jakbym jeszcze zaczel CWICZYC TO HOHOH..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Styczeń 10, 2012 ja nie moge cwiczyc za bardzo - jedynie bieganie i spacery :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olcia_888 Napisano Styczeń 10, 2012 ja dieta i ćwiczenia. za dużo cwiczeń tez nie zdrowo trzeba znaleść we wszystkim umiar czyli MŻ i RD mniej żreć, i ruszyć Dupę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość właśnie tak mam gdy ćwicze Napisano Styczeń 10, 2012 przy diecie źle się czuję i szybko rzucami i dietę i cwiczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach