Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marry Janne

Dlaczego leki sa refundowane? Niech kazdy placi za siebie

Polecane posty

DLaczego doplaca sie do lekow? Zdrowie innej osoby to nie moja sprawa, wiec kazdy powinien sam finansowac zakup lekow.

Gość A ja uważam że dla
takich którzy mają takie szkodliwe poglądy jak Ty powinno się stworzyć obozy koncentracyjne i trzymać tam aż do zmiany poglądów tudzież utraty życia. Leczenie powinno być w 100% zapewniane przez państwo, ale najpierw trzeba upaństwowić wszystko co związane ze służbą zdrowia i w ogóle wszystko ma być państwowe i wspólne a nie prywatne.

Gość pikiloouuy
mogę sama sobie płacić za leki jak mnie zwolnią z zusu, za te wszystkie pieniądze stać mnie by było na najlepsze lleczenie

nie ktorych poprostu nie stac na leki, dobrze ze sa refundowane, Tobie tez sie moga kiedys przydac

Gość fjgjjfyrjfrhdr
Taak, a jak zachorujesz na jakąś ciężką chorobę, gdzie leki będą Cię kosztowały parę tysięcy miesięcznie to pierwsza polecisz się skarżyć i płakać, że biedna, chora umierasz a państwo ma Cię w doopie

Gość yttyuyrt
nie produkujcie się, troll i tak już sobie poszedł 🖐️

Ja na pzykład uważam że leki powinny być refundowane tylko przy długotrwałych chorobach i kosztownym leczeniu, a nie każde lekarstwa np na zapalenie oskrzeli albo mleko dla dzieci.

Gość miolosniczka_smsow
w linka wejdzcie

Gość pacjentka1980_08
Ja uważam, że dostęp do leków powinni mieć wszyscy. Państwo powinno zadbać o to żeby umożliwić leczenie swoim obywatelom. W tej chwili to jest jakaś loteria... Jeśli korzystacie listy leków refundowanych na stronie ministerstwa Zdrowia to lepiej przerzucić się na wyszukiwarki np. www.leki.egabinet.pl