Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba nie powinnam tego robic

Wdalam sie we flirt z kolega z pracy i teraz mam problem...

Polecane posty

Mam w pracy bardzo fajnego kolege, codziennie rozmawiamy, zartujemy. Wiem, ze ma dziewczyne, ale nigdy nie myslalam o tym ze bedzie z tego cos powazniejszego. Jednak ostatnio troche za bardzo posunelismy sie w tych flirtach, zaczely sie smsy o seksie, proponowal spotkanie itd... W pracy tylko zartujemy. Obecnie zeszlam sie z moim dawnym partnerem i mam troche dosyc juz tego pisania o seksie, namawiania mnie na spotkanie. Wczoraj rozmawialam z nim o tym w pracy, ale to nic nie dalo, bo wciaz sie glupio podgaduje odnosnie seksu i spotkania. Dzwoni do mnie zawsze wieczorem, w pracy tez rzuca roznymi aluzjami (jak jestesmy samo iczywiscie), a wczesniej hamowal sie w biurze. Teraz gdy mu powiedzialam by zakonczyc ta zabawe stal sie bardziej natarczywy. Powiedzial mi wczoraj, ze on odebral to tak, ze obiecalam mu romans i nie chce teraz z tego rezygnowac. Czuje sie glupio, bo czuje, ze to zepsusje nasza znajomosc, a chcialabym bysmy znowu pozostali w relacji kolega-kolezanka jak na poczatku gdy tylko przyszedl do firmy. Nie wiem kompletnie jak sie teraz zachowac...

Powiedzial mi wczoraj, ze on odebral to tak, ze obiecalam mu romans i nie chce teraz z tego rezygnowac. Żartujesz??? No to mu powiedz, że się pomylił w odbiorze i temat uważasz za zamknięty.

Gość OLGA__YYY
Opierdol mu laskę i będzie luz. Jak będziesz chciała zrezygnować będzie gadał kolegom, że piczka jesteś, że masz chcice, że próbowałaś go uwodzić i być natarczywa

ja mu powiedzialam, ze zle sobie myslal, a on na to, ze chcialam sie spotkac. Owszem raz mu powiedzialam, ze mozemy gdzies wyskoczyc po pracy, ale to bylo takie niezobowiazujace i myslalam, ze tak tylko pyta.