Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pchlinkaaa

seks w przymierzalni

Polecane posty

Gość pchlinkaaa

od dawna marzę z ukochanym o seksie w przymierzalniw sklepie. ktoś z Was to przeżył? w jakiej robiliście to pozycji? jakie wrażenia? czy bardzo trzeba uważać na monitoring? :)

Gość pchlinkaaa
no nie mowcie, ze nikt sie nigdy nie kochal w przymierzalni ... ;/

Gość nierudy
Wszystko zależy tylko od was. Jak naprawdę chcesz, to możesz to zrobić, nie ma problemu. Można to zaplanować: w jakiej pozycji osiągasz orgazm, jaką on lubi. A może wystarczy, że tylko jedno z was osiągnie satysfakcję? Możżliwości nie jest za dużo: na stojąco od tyłu, jak jest na czym usiąść, to on siada, a ty jemu na kolanach (przodem lub tyłem), ew. na podłodze na pieska. Ja lubię pierwszą: najlepiej jak kobieta opiera się o lustro :-) Jest dość bezpieczna, bo wystarczy podnieść spódnicę a w razie czego sekunda i wszystko zakryte. Moja żona woli na siedząco, bo tak łatwo dochodzi. Raz nas przyłapano kiedy na mnie jeździła :-) Jeśli cię to zadowala, to można ograniczyć zię do lodzika. Facet będzie zadowolony i, co ważne, nei nabrudzicie :-)

Gość pchlinkaaa
ślicznie dziękuję ;) właśnie mam zamiar pojechac do Niego w weekend jako niespodziankę (studiujemy w roznych miastach) i na pewno coś pokombinujemy w sklepach :)

Gość Gumowy Joe
idzcie do warzywnego, tam znajdziecie wiele pozytecznych rekwizytow :-)

Gość nierudy
Jak minął weekend pchlinkaaa? Mam nadzieje, że owocnie :-)