Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z innej bajkiii

gdzie pracujecie ???

Polecane posty

Gość z innej bajkiii

j.w. :) co robicie ciekawego w życiu ??? jakie macie hobby ??? jesteście usatysfakcjonowani ???

Gość Pola z Krakowa
mam swój gabinet/biuro hobby podróże sport

Gość Pola z Krakowa
córka daje mi nieźle popalić syn to słodziak mąż ninfoman ale tak usatysfakcjonowana

Gość ZonaDominikaa..
Pracuje jako opearator MFG w wielkiej firmie i juz mnie wkurwija ludzie tam pracujący i przychodzacy do mnie ze wszystkimi problemami... Gdyby nie to ze jest niezła kasy z tego to dawno bym to rzuciła w cholere...

Gość Pola z Krakowa
ok ok prawie ninfoman

Kasjer- sprzedawca w supermarkecie. Domyślcie się jak mogę być spełniona zawodowo w tej pracy. Dodam, że za 2 m-ce kończę wyższe studia. Chyba słowa są tu zbędne. Chichot losu. Doprawdy.

Gość z innej bajkiii
ja mam 23 lata... zwiedziłam trochę świat... obecnie skończyłam studium policealne o kierunku Administracyjnym, chciałabym pójść na studia... psychologię-resocjalizację... marzy mi się swój własny gabinet terapeutyczny w domu...myślicie, że warto???

Gość ZonaDominikaa..
Ja tez skonczyłam studia mgr ale w sumie nie wiem po co... wolałbym isc na jakas fryzjerke i miec swoj salon... a teraz zapieprzam bo musze.. Studia to głupota, trzeba miec dobre wtyki zeby po studiach dobrą prace.

Gość ZonaDominikaa..
Na twoim miejscu poszłam bym na jakies praktyki/staż do jakiegos osrodka terapeutycznego i zapoznała sie z czym bedziesz miała do czynienia a potem pomyslec o studiach...

Gość z innej bajkiii
miałam już praktyki w młodzieżowym ośrodku wychowawczym, ale to tylko mnie uświadomiło, że chciałabym iść na psychologię :) tylko nie wiem czy uda mnie się ten plan wdrążyć w życie i czy się opłaca w ogóle :p