Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś ssspecjalnego

no i co z tym ACCODINEM ?!?!? czemu usuwacie

Polecane posty

Gość coś ssspecjalnego

pytam czy ktoś wział 15 tabletek i nic mu sie nie stało

Gość Morri 4 8 15
moja siostra łykała po całą paczk na raz, czasami dwie. Widziała pająki i gadała jak potłuczona, ale nic jej nie było. Ale to gówno jak dla mnie, są lepsze specyfiki na fajne omamy.

Gość coś ssspecjalnego
od razu mówię, że nie chce sobie rozwalić wątroby, ani umrzeć, chce sie tylko zabawić...1 na 2 kg 15 na 30 kg..to dam rade ;)

Gość rewrwtrtewwwtr
a ten acodin to jest na recepte przeciez nie ?

Gość arturo12344a
Niezłe jazdy wziąłem 45 tabletek i straciłem kontrole nad nogami i wogóle wszystko się pierdoliło a co najlepsze jest w kaźdej aptece bez recepty ale znam Lepsze rzeczy

pierrrdolnięta jesteś. Spora ilość osób jest uczulona na acodin, a raczej składnik w nim. Będziesz sie drapać jak poyebvana, a dobra faza na dłuższą mete jest męcząca. I uważaj żebyś sraczki nie dostała Co za debilizm

Gość arturo12344a
Niezłe jazdy wziąłem 45 tabletek i straciłem kontrole nad nogami i wogóle wszystko się pierdoliło a co najlepsze jest w kaźdej aptece bez recepty ale znam Lepsze rzeczy

Gość Morri 4 8 15
accodin nie jest na receptne , to zwyczajny lek na kaszel, ale jak łykniesz całe opakowanie to odpierdzielasz schizy, od razu mówie, że są lepsze, tu nie ma eufori nawet,

Gość coś ssspecjalnego
skizto rozumiem, że masz już takie doświadczenia za sobą, ja od siebie napisze że nic nigdy nie brałam, a mam wiecej lat niz Ty, dawno 18 skonczone.. chce sporobować czegos nowego

Gość coś ssspecjalnego
no wlasnie podajcie coś, byle nie za drogie i dostępne, i niedożylne żadne oraz nie do wciągania nosem to ja moze kupie ten accodin i sprobuje najpierw 2-3 potem 5-6 naraz żeby sie od razu nie ogłupić?

Gość arturo12344a
Musisz pobawić się w chemika weź 15 acodinu strusz dodaj 10 tabletek apapu skrusz i zmieszj razem popij energetykiem i cię nie ma albo jaraj bake jest zajebista

Gość Morri 4 8 15
najlepszy jest Zolpidem.Nazwy handlowe to najczęściej "zolpic, nasen, stilnox'. Tylko to na recepte, wystarczy jednak iść do lekarza ogólnego, powiedzieć, że cierpisz na bezsenność bo masz dużo pracy i nauki i Ci wypiszą bez problemu. O ile masz conajmniej 18 lat.

To było modne w szkołach. Na lekcjach dużo ludzi brało. Sporo słyszałam i sporo też widziałam. :O:O Odpuść sobie to, bo jak sie już chcesz bawić to są lepsze specyfiki :)

Gość coś ssspecjalnego
ale nie chce extasy ani nic co mogłoby mnie uzależnić

Gość rewrwtrtewwwtr
żałosne a Ty skizto najpierw opierdalasz a pozniej radzisz ,ze lepsze :O poknijcie sie dzieci w baniee!! Fazy sie zachciało,pierdolnijcie sie w łeb patelnia to będzie faza jakich mało 🖐️ :O

Gość Ganta
U mnie w szkole dwie laski wzięły dwadzieścia rano, rzygały, mdlały, karetka je wywiozła. Głupie szmaty, dobrze im tak. Teraz mają sprawy w sądzie za ćpanie :)

Gość Ganta
Tyle, że te debilki brały to już od dwóch miesięcy, wcześniej już rzygały, myśleliśmy, że są w ciąży. Ale jak je karetka zabrała, to się wydało, że to przez te tabletki.

rewrwtrtewwwtr, czemu z góry zakładasz, że mu podtykam coś gorszego? Napisałam o zabawie a nie fazie. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Pusty łeb, że aż echo jebie na pół miasta.

Kolejna debilka. Wpierdala tabletki na kaszel i o dragach mi pjerdoli. Bawcie się jak chcecie. Acodin szybko uzależnia, więc życzę powodzenia mordeczki :*

wzielam 15 i ze swiatem nie kontaktowalam.wszystko mi sie w jedna calosc zlewalo nie widzialam kraweznikow bo wydawalo sie ze wszystko pod nogami proste jest kolerzanka mnie prowadzic musiala i mowic kiedy mam nogi wyzej podnosic a kiedy chodnik sie konczy

Gość odlacz internet
pracujesz z uzaleznionymi ze tak pierdolisz ?? kafe tez uzaleznia - co ty na to ?? gimgowno smierdzace - wszystkie rozumy pozjadalo :D

Zabolało Cię to? :D:D Akurat to co napisałam jest prawdą. Ale co ja się będę produkować. Wjadą w kiepski tunel to im się odechce zabaw :D:D

No tak przecież prowadzę dyskusje z osobą uwielbiającą acodin i tusspekt:D:D AHAHAHAHAHAHAHAH BRAK SŁÓW

Brakło argumentów :D:D Ale rzeczywiście spadam, bo grono rozmówców niespecjalnie przypadło mi do gustu. Fazujcie, świrujcie, dostańcie uczulenia i biegunki :*:* I zdajcie potem relacje :classic_cool:

też chciałam zapodać to źródlo, ale bałam się, że potraktują jako inspiracje :O:O