Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjolkiiia

życiowy trudny wybór

Polecane posty

Gość jjjjjolkiiia

Kończę studia, zaoczne, musze pojawiać się tylko czasem, we Wrocławiu, nie pracuję, dorabiam, ledwo na mieszkanie starczy, nie mam na szaleństwa, czasem jem słabo, wróciłam os z niemiec bo tak dorabiam, ale teraz szukam normalnej pracy. I nie wiem czy nie szukać też w szczecinie, chociażby Cv wysyłać mailowo, mam tam mieszkania pół, chłopak bliżej. Znajomych mam tu i tu. Ale jestem we Wro od półótora roku dopiero i sie nie nacieszyłam tym miastem , nie wiem czy jestem gotowa na przeprowadzkę znów i przyznanie sie , ze ten wyjazd był pomyłką, studia dziennie zmieniłam na zaoczne, pracy nie dostałam, no nie wiem co robić. Teraz szukam tu pracy znowu, ale nie wiem czy tez tam wysyłać. Co byście zrobili? dodam, ze z tym chłopakiem nie wiem jak będzie, nie jest to wielka miłość...jestem ciekawa też kogoś innego.. stąd właśnie, ale kontakt mamy tylko interenetowy i nie spotykamy się, bo jestem zajęta. Ja sama nie wiem czego chcę, co byście zrobili w mojej sytuacji?

Gość jjjjjolkiiia
ja już szukam stałej pracy

Gość karol wrc
jakie studia kończysz?

Gość jjjjjolkiiia
germanistyke

Gość karol wrc
buahahah to możesz w tym jeebanym szczecinie co najwyżej dzieci uczyć szprechania za 1500zł brutto :D :D :D

Gość jjjjjolkiiia
ha ha ha to chyba nie wiesz iel nauczyciel zarabia, stażysta 2182 zł brutto to jakies 1600 netto:p , przyznam ze ja cieszyłabyms sie z pracy w szkole