Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latecafe20

8miesiecy staran i nic

Polecane posty

Gość latecafe20

witam was kobietki. doraadzcie co robic. staramy sie o dzidzie juz 8miesiecy ale kurka nie wychodzi no :( moj cykl zazwyczaj trwa 26dni jednak tym razem dostalam okres dwa dni wczesniej jestem juz po owulce i czekam na dwie kreseczki. zapraszam do rozmowy rowniez staraczki jesli ktos ma ochote pogadac mozemy rowniez na gg zapraszam

Gość AHHHHHHHHHHHHHHH
jest duzo takich topikow nie zasmiecaj forum 8 miesiac to jest jeszcze nic wyluzuj a nie mysl o tym non stop ile macie lat?

Gość latecafe20
widze ze strasznie cie drazni to ze ktos ma problem ciezko jest wkrecic sie w inne topiki kazdemu zwracasz uwage czep sie swoich problemow jak nie masz ochoty pomoc innym

Gość AHHHHHHHHHHHHHHH
a w czym my mamy ci pomoc? w staraniach? :O

Gość latecafe20
a lat mam 20 a nazeczony 27 chyba troche dziwne ze tak mloda osoba ma problem z zajsciem w ciąze prawda... 8 miesiecy to wcale nie jest malo

Gość tgb
a macie chociaż gdzie mieszkać i nie mowie o domu mamy ;/

Gość latecafe20
mamy swoj dom tyle co wybudowany zostalo nam wyremontowanie dwoch pokoi na gorze ;)

a jaki problem przebadać się? sprawdź czy masz wszystko okej z jajnikami, czy nie masz wrogiego śluzu, a partner niech zbada jakość spermy

Gość latecafe20
pomocna jest czasem wspierajaca rozmowa...

Gość latecafe20
mam wrazenie ze reakcja moze byc taka jak osoby powyzej ''8miesiecy to mało'' a to wcale nie jest prawda

Gość :///
nazeczony

jak pójdziecie prywatnie to nikogo nie będzie obchodziło ile sie staracie, płacisz i masz

Gość :///
a co to ma do rzeczy czy sie ma 20 czy sie ma 30 problemy moga byc te samy nie wazne ile sie ma lat wiec nie wiem autorko co ty sie tak dziwisz 8 miesiecy to jest jeszcze nic tak naprawde wyluzyj idzicie na badania

Gość latecafe20
a co w tym dziwnego ze nazeczony?? wprowadzamy sie do swojego domu ... slub w lipcu... nic w tym nie ma nie normalnego!! chcialabym zeby wszystko bylo dobrze boje sie ze badania wyjda zle

Idz do ginekologa zrob badania, usg, hormony itp.. moj lekarz dzis stwierdzil u mnie wielotorbilowatosc jajników..;/ czeka mnie leczenie, na szczescie mam jeszcze jakies szanse na dzidzie, małe ale mam. TE sprawy to nie zarty.. lepiej sprawdzic czy wszystko ok.

Gość candymankaaa
autorko pewnie ze 8 miesiecy to jest nic ja sie staram 4 rok wiec 8 miesiecy to jest jest jednak roznica i to spora jak tu pisala osoba wyzej wiek tu nie nic do rzeczy mozna miec 20scia a miec duze problemy zdrowotne

Gość naucz sie orfografii
najpierw pisze sie narzeczony a nie nażeczony:o:D

jak sie bedziesz bała to problem nie zniknie, warto sie przebadać bo jak coś wyjdzie źle to zawsze mozna od razu wczesnie sie leczyć, także ja bym radziła najpierw się przebadać i zobaczyć co i jak a potem panikować

Gość latecafe20
ubudubu a jak dlugo wy sie staracie?? Do pani starajacej sie cztery lata: jestem pewna ze gdy rozpoczynalas starania i 8 niesiac sie nie udawalo to wtedy dla ciebie tez sie to wtedy nie wydawalo zeby bylo takie NIC ...

Gość ..............kropa
A nie wolisz najpierw zdobyć jakieś wykształcenie tylko w wieku 20 lat od razu w pieluchy się ładować?

Gość latecafe20
a jesli chodzi o bledy to zawsze stawialam byki wiec nie jest mi wstyd gdy palne jakas gafe ;) Nie kazdy jest do wszystkiego stworzony :P Ja bardzo dobrze obcinam wlosy a z ortografia to u mnie cienko:D

Gość latecafe20
jestem po technikum fryzjerskim i po maturze ... a rodzina to dla mnie marzenie ... gdy widze te makenstwa i wiem ze nam nie wychodzi to chce mi sie ryczec i mozecie sobie mowic co chcecie a ja wam powiem ze TAK W WIEKU 20 LAT CHCE SIE PCHAC W PIELUCHY!! Jedni chca sie bawic inni uczyc a ja chce miec rodzine ktorej nigdy nie mialam

Gość candymanka
jhmmm nie nie wydawalo mi sie to nic nie normalnego kazdy ginekolog ci powie ze to jest nic znam mnustwo par ktore sie staraly po dwa lata a byly zdrowe ale u mnie to inna historia duzo by pisac na temat lekarzy a specjalisrczne badania takie jak wrogi sluz czy hsg robi sie po dwoch latach my z moim mezem nie napiralismy tak i wybacz ale nie ty mnie bedziesz oceniac bo nie wiesz przez co przechodze a w twim przypadku to raczej psychika widac. ze za bardzo chcesz tak jak pisalam znam duzo par ktrorym sie udalo po 1,5 po 2 latach tylko byla blokada

Gość candymanka
ya staramy sie tyle bo postawione wczesniej nam nie wlasciwa diagnoze dopiero w klincie leczenia nie plodnosci sie zajeli nami taj jak trzeba sie w klinice i to jest dopiero cierpienie bol i czekanie tyle na dziecko to jest dopiero droga przez meke a szanse na dziecko sa dopiero po ktorejs inseminacji

Gość latecafe20
ja w zadnym wypadku nie chce cie oceniac. i nie mowie ze mowisz cos zlego. nigdy nie oceniam ludzi bo dobrze mowisz nie wiadomo nigdy przez co oni przeszli i wieze ze nie jest ci latwo. a ja mowie co czuje dla mnie kazdy nie udany miesiac jest rozczarowaniem bardzo bolesnym. masz racje mowiac ze ja za bardzo chce bo wiem ze tak jest i nie wiem moze ta chec jest wlasnie ta blokada .

Gość latecafe20
i wkurza mnie to gdy dowiaduje sie ze ktos tam znowu jest w ciazy mimo ze tego nie chcial :( Boli mnie swiadomosc gdy widze jakie barany spodziewaja sie dzieciaczka bo wpadli... a my te co tego tak bardzo pragniemy obrywamy od losu po dupie !!

Gość candymankaa
taj jak mowie wyluzj jedzcie gdzie staraj sie nie myslec jestes mlodziutka masz 20 lat zdarzysz urodzic ja mam juz 30lat wiec czas mnie goni a tu 4 rok i nic wiele juz przeszlam bolu i cierpienia przez ten caly okres sorki za byki ale pisze z komorki

Gość candymankaa
taj jak mowie wyluzj jedzcie gdzie staraj sie nie myslec jestes mlodziutka masz 20 lat zdarzysz urodzic ja mam juz 30lat wiec czas mnie goni a tu 4 rok i nic wiele juz przeszlam bolu i cierpienia przez ten caly okres sorki za byki ale pisze z komorki

Gość candymankaa
a wiesz co ja przeszlam moja siotra starala sie o dziecko 3 miesiace po slubie ma corke terz juz prawie 5miesieczna szwagierka ma synka 2 miesiecznego starala sie 6 cykli jak mi o tym mowilly najpierw siotra potem meza siostra to wywal w lazience jak bobr wciaz jest mi bardzo ciezko i los jest nie sprawirdliwy

Gość latecafe20
domyslam sie ze jest ci ciezko i wiele przeszlas mojego narzeczonego siostra ma 30 lat a jeszcze nawet nie zaczynaja sie starac... a jesli chodzi o bledy to spoko ja to dopiero je robir ;P