Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majak3

i can help u

Polecane posty

Gość majak3

czesc! chce Wam pomoc,otoz schudniecie dopiero wtedy,kiedy w to naprawde uwierzycie. ja zaczelam tak robic i powoli, ale chudne,oczywiscie ograniczam slodycze,jem mniej itp ale to glownie dlatego ze wierze w to ze potrafie schudnac. zauwazylam ze babki na dietach mysla tylko o tym ile zjadly,i wiadomo ze po 5,10,czy 20 dniach skoncza z dietami mowiac 'juz nigdy nie schudne ,zawsze bede gruba'. a wiec w tym wszystkim chodzi o to zeby uwierzyc ze mozna schudnac,i nie zakladac ze kiedy juz schudne tyle i tyle to nazre sie jak swinia. czasem trzeba pozwolic sobie na snickersa,pizze lub cos zakazanego,nawet to jest wskazane,mi to poprawia nastroj i jak to zjem to nie zaluje. kobiety nie popadajmy w skrajnosci,mamy zyc,cieszyc sie kazdym dniem a nie obsesyjnie liczyc kalorie i szukac coraz to innej diety cud,tabletek, i innych cudow ktore NIC nie daja. po prostu uwierzcie ze potraficie schudnac,wtedy naprawde osiagniecie sukces! i nic tak nie motywuje jak slowa; ale schudlas! pozrawiam:)

Gość *liliann
Słyszałam o tym :) I to prawda. Dobre nastawienie i wiara to dwa najważniejsze czynniki.