Gość Mięta 29 Napisano Styczeń 10, 2012 bez owijania w bawełne.. Spotykam sie i chłopakiem od pewnego czasu - razem pracujemy, spotykamy sie po pracy i jest naprawde fajnie! Jednak ukrywamy tą znajomość w tajemnicy. nie bede się nad tym rozpisywać. Problem polega na tym że dobry znajomy - również z pracy- powiedział mi jakis czas temu ze sie we mnie zakochał. Poinformowałam o tym mojego chłopaka, który przyjął to do wiadomości ale nic na ten temat nie powiedział. Chłopak który wyznał mi miłość jest moim dobrym kumplem, zawsze mieliśmy świetny kontakt - wie, ze sie z kimś spotykam ale nie powiedziałem konkretnie z kim. Dla mnie to trudna sytuacja. Bo nie bardzo sama potrafie odnaleźć się w tej sytuacji. Bardzo zależy mi na moim chłopaku ale nie chce tez tracic kontaktu z kumplem. Jednak po tym co mi powiedział uważam, że nie powinnam utrzymywac z Nim kontaktu - zeby nie ranic mojego chłopaka i tego kumpla. co Wy o tym myślicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach