Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikikun

ruch palikota broni trwam

Polecane posty

Gość mikikun

Nikt mnie nie może podejrzewać o to, że jestem sympatykiem ojca dyrektora Rydzyka, ale dla mnie to, że nie przyznano Telewizji Trwam jest absolutnym skandalem. Dzisiaj KRRiTV zabroni temu nadawcy, a jutro zabroni komuś innemu. Siłą demokracji jest pluralizm - stwierdził w Radiu ZET polityk Ruchu Palikota. A Radio Maryja i Telewizja Trwam robi wiele dobrego dla ludzi obłożnie chorych, którzy potrzebują pociechy religijnej, im to jest potrzebne. Ja nie muszę włączać telewizji Trwam, ale dajmy szansę żeby istniało pełne spektrum polityczne w mediach. Nie widzę powodu, żeby komuś zamykać usta - dodał Rozenek. Także inni politycy obecni w programie Moniki Olejnik nie zostawili suchej nitki na decyzji KRRiT. http://wiadomosci.dziennik.pl/media/artykuly/374222,andrzej-rozenek-o-nieprzyznaniu-koncesji-tv-trwam-to-skandal.html

Gość mikikun
Prezes Fundacji Lux Veritatis (która jest właścicielem Telewizji Trwam) o. Tadeusz Rydzyk w wywiadzie dla poniedziałkowego "Naszego Dziennika" powiedział, że KRRiT przyznała koncesje podmiotom, które były w nieporównanie gorszej sytuacji finansowej. Dla przykładu, jeden z podmiotów miał zerowe aktywa, a my mieliśmy 25 mln zł. Pokazuje to, jakie są proporcje. Wiem, że niektóre stacje były na minusie i też otrzymały miejsce na multipleksie. Wiem, że w przypadku innych stacji KRRiT nie przeszkadzały braki formalne - powiedział redemptorysta.

Gość tatusiek:P
Palikot jak widzisz grać chce na wielu frontach byle tylko podnieść poparcie

Gość powinni dac rydzykowi
czestotliwosci a wiecie dlaczego??? Bo jak czestotliwosci dostala stacja z disco polo to ja juz wole rydzyka ogladac :D

Gość ajo Bln
nie o to chodzi. Tylko o to żeby być obiektywnym. Każdy powinien być równo traktowany.

Gość przykro mi, ale nie jestem
Frequenz und wissen Sie warum? Da die Frequenz des Senders hat der Disco habe ich schon lieber Rydzyk Uhr

Gość mikikun
sprawa trafi do europarlamentu!

Gość dzika rura
podnosze