Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarówka_trzecia

Chela-Ferr Forte

Polecane posty

Gość ciężarówka_trzecia

Jestem w 5ms-cu ciąży (trzeciej z resztą) Do tej pory brałam różne żelazo (zazwyczaj Ascofer). Jakiś czas temu aptekarka poleciła żelazo Chela-Ferr. Wzięłam 10 razy. Za każdym razem po ok 15minutach od wzięcia tego żeelaza jest mi słabo, niedobrze, mdli mnie :/ . Czy ktoś wie DLACZEGO??

Gość nie sfrustrowana 35
Ponieważ organizm nie potrzebuje w tej chwili tak dużej dawki żelaza. Może dawka nie jest duża, ale faktycznie więcej z takiej kapsułki jest przyswajane. Spróbuj co drugi dzień brać, wstrzymać się jeszcze parę tygodni albo zmienic preparat.

Gość gość
Przy dłuższym stosowaniu minęły takie dolegliwości jak senność i uczucie zimna spowodowane niedoborem żelaza. Polecam.

Gość gość
Mi też chela -ferr forte pomogło w uzupełnianiu żelaza, kwasu foliowego ale też innych witamin. dośc bogaty skład mają więc polecam każdej kobiecie której brakuje witaminek

Gość gośćAmanda
Moim zdaniem może to być spowodowane za dużą dawką żelaza (jak dla Ciebie) ;) Mi Chela-ferr w wersji forte akurat pasowała. Nie miałam żadnych nieoczekiwanych efektów, a po jakimś czasie badania wszystkie wykazały zdecydowaną poprawę. Polecam :)

Gość Lucynagość
Ja w przypadku Chela-ferr forte nie odczułam żadnych efektów ubocznych, a z moją anemią bardzo dobrze i szybko sobie poradził. Jest zdecydowanie lepiej przyswajalne niż inne jakie brałam, więc może w Twoim przypadku rzeczywiście dawka jest nieco za duża. Może wypróbuj Chela ferr z mniejszą dawką żelaza, wiem, że jest.

Gość gość
Może nie jest to najtańsze żelazo w aptece, ale przynajmniej się wchłania! Większośc tych innych produktów, bo niby wielkie dawki, ale co z tego, skoro się to nie przyswaja. Myśle, że dużą rewolucja jest również to, że produkt nie traci swojego działania w interakcji z innymi składnikami. Świetny produkt.

Gość RadekKKKK
Miałem kilka naprawdę irytujących objawów niedoboru żelaza. Nie mogłem zwalczyć tego problemu długui czas. Kobieta w aptece poleciła mi ten produkt i przyznaje, że jestem pod duzym wrazeniem. Po dwoch tygodniach stosowania czuje się o niebo lepiej!