Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nei

Help!

Polecane posty

Niech mi ktoś pomoże i napisze jak się nazywa ta konstrukcja, po której chodzą robotnicy podczas remontu budynku. Bo mam zanik pamięci :o chciałam sprawdzić w słowniku jak to jest po angielsku i nagle sobie uświadomiłam, że polskiego słowa też zapomnialam :D A sieć mi strasznie zamula i szukanie w necie trwa wieki :o

No!! Pierwsze co mi przyszło do głowy to "sztalugi" i potem nie mogłam się tego słowa pozbyć z głowy Rusztowaaaaaaaanie! :D

Ja ostatnio zastanawiałam się jak nazywa się ta "budka" na stacji benzynowej co się z niej benzynę leje. I tak cały dzień wibrator???? kompresor???? kapliczka???? Dystrybutor:D

a mnie sie dzis nie mogło przypomniec jak się nazywa ta czesc spadku, która nalezy się nawet temu co pominiety w testamencie :classic_cool: wywiało i koniec :O

dokładnie a ja nie mogłam tego słowa odnaleźć w moich zwojach mózgowych :classic_cool:

przechodziliśmy ze znajomymi przez ulicę i kolega chciał uprzedzić ,że jedzie samochód i chyba zabrakło mu słów "uwaga samochód jedzie" i powiedział SILNIK WARKOT , do tej pory w portki robimy jak sobie przypomnimy :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

A jak sie nazywa to zielone co wystaje z pod stpołu jak się mocno pokręci na górze?

Jak w tym pewnie wszystkim znanym kawale Siedzi facet na kacu z rana i głośno myśli: -Jak to było? No nie pamiętam, jak to kurwa szłooo? Nie, nie tak!:( żona z drugiego pokoju: -Janek obiad! facet z ulgą -Kurwa! Janeeek:D

dark :D:D Mnie sie zdarza ze prosze kogos o jakis przedmiot i mówie -podaj mi.... Yyyyyy nooooo.... podaj noooo... wskazuje palcem a słowa znaleźć nie mogę :D:D:D

diety? :classic_cool: a musze diete stosowac?? nie moge np wiecej seksu?:(

Gość zgadzam sie w 100%
v34 podaj mi ........ tyn łon

pomarańcz błysnąłeś :classic_cool: a teraz półprzysiad i ruch posuwisty w kierunku wyjścia :classic_cool:🖐️

Różne są diety:( Ta będzie przyjemna. Wszyscy naukowcy są zgodni co do tego, że sperma poprawia pamięć:P Cza zwiększyć dawkę:classic_cool:

teraz juz wiem dlaczego kobiety są tak pamiętliwe :P

Gość zgadzam sie w 100%
v34 to może " te łone"

chłopak czy dziewczyna?:P flaszke postaw :P