Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana2012

ciaza badanie nasienia tylko 2 plemniki co dalej?????????

Polecane posty

Gość zalamana2012

od 2 lat staramy sie o dzieciatko stwierzono u mnie pco zaczeto leczenie badanie hsg wszystko fajnie....zrobilismy badanie nasienia i okazalo sie ze nie mozemy sie starac nawet do in vitro bwynik badania meza jest szokujacy ma on tylko 2 plemniki nie 2% nie 2 tysiace tylko 2 sztuki:(:(:( w lutym mamy wizyte u urologa dalej adrolog i co dalej???jak rozloza rece????prosze pomozcie doradzcie moze ktos byl w podobnej sytuacji moze ktos zna dobrego specjaliste?????za wszystkie odpowiedzi bede ogromnie wdzieczna.:...

Gość przejętazałamana
powiem Ci tak mój M miał bardzo słabe nasienie lepsze od Twojego ale nawet do IUI się nei kwalkifikowal więc tak. na poczatku androlog i urolog- jeśli wszystko będzie ok( hormony, usg jąder...) tak jak było u nas to my wprowadziliśmy" mąż_ androwit, bardzo duże dawki l-karnityny, salfazin, oboje na diecie- zero alhoholu!!! papierosów, używek... dużo ruchu właśnie zaczynam 7 miesiąc ciąży- zaszłam naturalnie... może u was nie bedzie aż takiej wielkeij rewolucji jak u nas qale po takiej kuracji to nie ma bata żeby choć trochę lepsze wyniki nie były

Idż z tą marna prowokacja gdzie indziej.Nawet nastolatek wie ze plemników sa miliony więc mieć ich tylko dwa jest niemożliwe.Plemników jest zawsze duzo ale mogą byc ruchliwe bądz nieruchliwe co składa się płodnośc męzczyzny.

Gość zalamana2012
zapomialam dodac ze te 2 to jeszcze sa sl do in vitro by ich nie wzieli nie palimy alkohol bardzo zadko....okazjonalnie sylweester moze raz na 2 mce jak jakies spotkanie....usg ma miec w lutym ale jest szansa ze ich bedzie wiecej???aby moglo byc in vitro???dieta zaczynamy wlasnie tak samo sport jesli chodzi o kawe to 1 dziennie ale z tego co wiem to 1 dziennie nie zaszkodzi powiedz jak bardzo sie u Was poprawilo???????i oczywiscie gratuluje dzidziusia:):):):):):)

Gość zalamana2012
zapomialam dodac ze te 2 plemniki sa slabe i sie nie nadaja do in vitro....nie palimy alkohol okazjonalnie sylwester jakas impreza moze raz na 2 mce kawa 1 dziennie zaczynamy wprowadzac diete i gimnastyke powiedz jak sie poprawilo u Was????jak dlugo czekaliscie????ten adrowit i inne specyfiki na wlasna reke???czy lekarz zalecil???i oczywisciscie gratuluje dzidziusia:):):):):):)

Gość przejętazałamana
poprawiło się bardzo, lekarz był w szoku, dokładnie nie pamiętam, ale np z ruchliwych 3% zrobiło się kilkadziesiąt- szykowaliśmy się do IUI a tu niespodzianka. powiem Ci że jak czytałam o tych sposobach na poprawę nasienia to myślałam sobei pic na wodę,a tu taki szok.

Gość zalamana2012
anna zuzanna jak widzisz biologia plata figle i szmiesza mnie tacy ludzie conaprawde o zyciu nic nie wiedza i bezsensownie sie wypowiadaja wiec daruj sobie

Gość zalamana2012
przejeta no wlasnie ale bylo ich 3% a u nas tylko 2 sztuki:/../ oczywiscie bedziemy szukac takich lekarzy az wkooncu nam powiedza ze da sie cos z tym zrobic a te specfiki to z zalecenia czy sami????