Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amiceli

czy napisać do chłopaka któremu się kiedyś podobałam

Polecane posty

Gość amiceli

witam, pytanie jak wyżej. Mam mały dylemat, bo nie wiem czy to nie bedzie narzucanie się jakieś. Czy zaproszenie na piwo przez fb nie bedzie nachalne?czy moze tylko napisać co słychąc itp?pozdrawiam:)

a coz Ci szkodzi napisac?Spokojnie mozesz go zaprosic na piwo :-D W moich czasach zapraszalo sie chlopaka na lody i ciastko :-P. Teraz zapraszam meza na kebab hi :-)

Gość kikikkkk
a czemu nie?ja bym napisała.powodzenia

Gość uluula
pisz pisz

Dziś są takie czasy, że każdy może napisać do każdego, każdy może każdego zaprosić - nie ma w tym nic niestosownego. Zależy z jaką intencją - "podobałaś" mu się? A teraz się "nie podobasz"? Spotykaliście się? Byliście parą? On kogoś ma? Ty kogoś masz? Pytań jest sporo. Ale jeśli to niezobowiązujące spotkanie - wal śmiało. :)

Gość amiceli
długo nie mielismy kontaktu. i nie wiem czy mu sie jeszcze podobam.on jest wolny ja tez jestem wolna.nigdy nic miedzy nami nie zaszło, tylko to zekiedys koniecznie chciał sie ze mna umówic a ja no nie chciałam....

Gość amiceli
no tyka tyka...

jeśli jest tak jak piszesz - to nie masz co się zastanawiać - pisz do niego :) ... albo jak masz możliwości znajdź inny sposób, ale droga wolna :)

Gość amiceli
hehe no własnie:)dopiero teraz zauważam ze to naprawde jest wspaniały (już) mężczyzna. no a wcześniej sie nie umawiałam bo inne pajace latały mi po głowie i smierc bliskiej mi osoby....no juz pare lat mineło

Gość Gntamągtm
Lepiej telefonicznie a nie przez fb

Gość amiceli
nie mam jego nr tel. ciekawa jestes co :co ja robie tu? :) No ale tak na serio.naprawde nie wiem czy sie nie wygłupie

Gość ani beee ani meee
"no juz pare lat mineło hehe to ile to jest pare 4 lata a moze 10 hehe

jasne, ze ciekawa:P no nie wiem, jak miedzy Wami bylo, ale mysle, ze zrobi mu sie milo i raczej sobie nie pomysli negatywnie, jesli kiedys cos do Ciebie czul, tylko pewnie bedzie sie zastanawial dlaczego sie nagle odezwalas.

Gość amiceli
no własnie bedzie się zastanawiać co mi tak nagle odbiło.... No ale to niech sobie pomysli, niech mu wystarczy ze chce sie napic z nim piwa i juz

Gość dededede
napisz śmiało:)